Stadgenoot header_996x201_1.jpg

In de plaatsstelling

Wilt u uw huurcontract laten overnemen door iemand met dezelfde bedrijfsvoering? Dat kan. Dit heet een 'In de plaatsstelling'. Dit vraagt u als huidige huurder schriftelijk aan.

Bij de brief voegt u ook de volgende documenten van de beoogde nieuwe huurder toe:

  • Geldig uittreksel van de Kamer van Koophandel en Fabrieken
  • Ondernemingsplan (in geval van startende ondernemer)
  • Verklaring van financiële gegoedheid, afgegeven door een accountant of
    Bankinstelling

U stuurt het verzoek met bijlagen naar:

Stadgenoot 
afdeling Commercieel Vastgoed
Postbus 700
1000 AS  Amsterdam

Na ontvangst nodigt Stadgenoot de huidige huurder en de beoogde nieuwe huurder uit voor een gesprek. Bij het beoordelen kijken wij onder meer zorgvuldig naar gevolgen voor de leefomgeving en het vestigingsklimaat voor ondernemers. Als wij instemmen met de 'in de plaatstelling', zijn de administratiekosten voor uw rekening.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 26-11-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk