Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Soorten bedrijfsruimtes

Wij bieden diverse bedrijfsruimtes aan. Er zit altijd iets tussen dat bij jouw onderneming past.

Winkels
Winkels maken buurten extra aantrekkelijk
Stadgenoot heeft veel winkelpanden in een groot deel van Amsterdam. Winkels zijn een belangrijk onderdeel van een levendige en aantrekkelijke buurt. Stadgenoot vindt het belangrijk dat nieuwe huurders iets toevoegen aan het bestaande winkelaanbod. Wij sluiten daarom geen huurovereenkomsten met Internet- of belhuizen, laaggewaardeerde horeca en bedrijven die voor een aanzienlijk deel producten voeren die verband houden met softdrugs, sex of gokken.

Aanbod van winkelpanden
Veel van onze winkelpanden liggen op een gunstige plek, bijvoorbeeld op de hoek of op de begane grond van een wooncomplex. Maar Stadgenoot verhuurt ook panden in winkelstraten.

Van 30 m² tot 500 m²
Stadgenoot biedt winkelpanden van meerdere grootten:
- 30 m² tot ca. 100 m² in bestaande bouw
- 100 m² tot 500 m² in nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten

Bedrijfsruimtes
Ben je op zoek naar een leuke bedrijfsruimte? Stadgenoot heeft ze in vrijwel alle stadsdelen van Amsterdam. Het zijn stuk voor stuk gunstig gelegen praktijkruimtes of ruimtes voor zakelijke dienstverlening veelal op de begane grond van een wooncomplex. Wil je andere ondernemers om je heen? Kies dan voor een praktijkruimte in één bedrijfscomplex.
In bestaande bouw bieden wij vooral oppervlaktes aan van 30 tot 100 m². In nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten meestal ruimtes van 100 tot 500 m². Maar ook veel grotere oppervlaktes zijn mogelijk. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op via 020 - 511 80 00.

Kantoren
Stadgenoot heeft een groot aantal vierkante meters kantoorruimte in beheer. Deze ruimtes bevinden zich bijvoorbeeld op de begane grond van een wooncomplex. Of in kantorencomplexen.
In bestaande bouw bieden wij vooral oppervlaktes aan van 30 tot 100 m². In nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten vooral ruimtes van 100 tot 500 m². Maar ook veel grotere oppervlaktes zijn mogelijk. Onze adviseurs informeren je graag. Neem contact op via 020 - 511 80 00.

Maatschappelijk Vastgoed
Naast commercieel vastgoed heeft Stadgenoot ook maatschappelijk vastgoed in haar portefeuille. Ongeveer 25% van ons bezit stellen we beschikbaar voor sociaal-maatschappelijke doeleinden. Daarmee dragen wij nadrukkelijk bij aan de leefbaarheid in onze stad.

Voorbeelden van ons maatschappelijk vastgoed zijn:
- steunpunten voor begeleid wonen projecten
- buurt- en ontmoetingscentra
- zorg- en servicepunten bij woonprojecten voor bijzondere doelgroepen

Stadgenoot voorziet in uiteenlopende vastgoedbehoeftes. Heb je een bedrijf met een sociaal-maatchappelijke functie, informeer dan bij onze adviseurs naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Woon-werkwoningen
In veel nieuwbouwprojecten worden woon-werkwoningen gebouwd. De combinatie van een woning met een kleine bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor startende bedrijven. Op woon-werkwoningen wordt een bedrijfshuurovereenkomst afgesloten.

Voor een atelier of woon-werkruimte heb je een inschrijving bij de Commissie Ateliers en (Woon)Werkpanden Amsterdam (CAWA) nodig. Deze commissie is ingesteld door het college van B&W van de gemeente Amsterdam. De commissie

  • draagt kunstenaars of broedplaatsgroepen voor
  • toetst huurders aan de criteria van kunstenaarschap
  • toetst (woon)werkpanden aan criteria
  • brengt advies uit aan B&W over de toewijzing van werkruimte aan kunstenaars en het beleid ten aanzien van werkruimte voor de creatieve sector.

 

Kijk op cawa.amsterdam.nl voor meer informatie en contactgegevens.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 19-07-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk