Adriaan van Oordthof 30, Geuzenveld-Slotermeer

€ 407,50 per maand Verhuurd onder voorbehoud
Adriaan van Oordthof 30
Adriaan van Oordthof 30 Adriaan van Oordthof 30 Adriaan van Oordthof 30

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is circa 30 m², ligt op begane grond en is gelegen aan de Adriaan van Oordthof 30 in Amsterdam. Het object bevindt zich in de woonwijk en is gelegen op de hoek. Deze bedrijfsruimte is voorzien van een eigen toilet en is geschikt voor opslag. Boven de bedrijfsruimtes bevinden zich woningen. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de nabije omgeving is voldoende bedrijvigheid. Door de goede uitvalswegen is deze locatie ook goed te bereiken met eigen vervoer (S104 of S105). De locatie is ook goed bereikbaar per OV middels bus en metro. Diverse haltes op loopafstand. Momenteel is de ruimte nog verhuurd, maar is in overleg op korte termijn beschikbaar. Horeca en/of winkel is niet toegestaan. Overige en aanvullende informatie vindt u onder tabbladen “gegevens”, “stadsdeel” en “buurt”.

Heeft u interesse in deze ruimte? U kunt uw reactie sturen naar bedrijfsruimte@stadgenoot.nl. Vermeld uw naam, adres- en contactgegevens en laat ons weten waar u de ruimte voor wil gebruiken. Voeg ook een KVK-uittreksel bij.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Geuzenveld-Slotermeer
Adres Adriaan van Oordthof 30
Postcode 1064 RW

Overdracht

Prijs € 407,50
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 3,75
Status Verhuurd onder voorbehoud
Betalingsconditie Per maand
Duur contract in maanden Minimaal 12 maanden
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden
  • bij aanvang is huurder eenmalig administratiekosten verschuldigd ter grootte van € 150, - excl. BTW.

Huurprijsindexering De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).
Huurtermijn In overleg
Zekerheidsstelling Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Bouw

Bouwjaar 1957
Soort bouw Bestaande bouw
Bestemming Bedrijfsruimte
Ligging In woonwijk
Vloer oppervlakte circa 30 m2
Bereikbaarheid Door de goede uitvalswegen is deze locatie ook goed te bereiken met eigen vervoer. De locatie is ook goed bereikbaar per OV, fiets of lopend.

Buurt

Slotermeer is gebouwd volgens de uitgangspunten van het Nieuwe Bouwen met veel licht, lucht en ruimte. Daarom is dit gebied aangewezen als beschermd stadsgezicht onder de naam ‘Van Eesteren buitenmuseum’. Het ‘binnenmuseum’ is een paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas, precies waar Van Eesteren het ooit gepland had.

Vernieuwing

Woningen die in de jaren vijftig paradijsjes waren, voldoen nu vaak niet meer aan de huidige wooneisen. Daarom is in de jaren negentig begonnen met de stedelijke vernieuwing. Geprobeerd is het karakter van de tuinsteden zoveel mogelijk te behouden. Er wordt nog steeds op grote schaal geïnvesteerd. Plannen voor de komende jaren zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten zoals  Noorderhof Zuid, zelfbouw in Getijenveld en renovatie van de Anton Struikbuurt. In 2025 moeten 2.800 oude woningen vervangen of gerenoveerd zijn.

Groen en recreatie

De tuindorpen zijn ruim opgezet en groen. En er is genoeg te doen. Overal in de wijken zijn basketbal- en voetbalveldjes. In het Gebrandypark zijn tennisbanen en weiden waar vaak wordt gepicknickt. Aan de Sloterplas is een jachthaven, een zeilschool en het gezellige Hotel Buiten. Het aangrenzende Sloterpark herbergt het Sloterparkbad, heemtuin De Natureluur en een kinderboerderij. Tegen de Haarlemmerweg aan ligt De Eendracht; een voormalig agrarisch gebied, met volkstuinen, een sportpark en veel wandel- en fietspaden. In het nieuwe ecologisch natuurgebied kun je bij de Tuinen van West van je koffie genieten, terwijl groente, fruit en eieren vers van het land gehaald worden.

Winkels en markt

Winkels vind je vooral op Plein ’40-’45, waar elke dag een markt is, en rond de Burgemeester van Leeuwenlaan. Op de Burgemeester de Vlugtlaan heb je tal van buurtsupers. Ook aan horeca is daar geen gebrek. Het Confuciusplein, met veel buurtwinkels, is grotendeels vernieuwd en op het eveneens opgeknapte Lambertus Zijlplein is een winkelcentrum met een wekelijkse markt.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Parkeren in de buurt