Maassluisstraat 418-A, Slotervaart

€ 165,- per maand Te huur
Maassluisstraat 418-A
Maassluisstraat 418-A Maassluisstraat 418-A Maassluisstraat 418-A
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Deze opslagruimte/berging is circa 13 m² is gelegen aan de Maassluisstraat 418A in Amsterdam. Het object bevindt zich in de woonwijk en is gelegen tussen garageboxen en een woontoren. In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de nabije omgeving is voldoende bedrijvigheid, waaronder Plein ’40-’45 en rond de Burgemeester van Leeuwenlaan. Het Confuciusplein, met veel buurtwinkels, is grotendeels vernieuwd en op het eveneens opgeknapte Lambertus Zijlplein is een winkelcentrum met een wekelijkse markt. Door de goede uitvalswegen is deze locatie ook goed te bereiken met eigen vervoer. De A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. De locatie is ook goed bereikbaar per OV middels bus en metro. De halte “Heemstedestraat” is op loopafstand.

In de ruimte is elektra aanwezig. Hiervoor dient een voorschot te worden betaald middels de servicekosten. Overige en aanvullende informatie vindt u onder tabbladen “gegevens”, “stadsdeel” en “buurt”.

Heeft u interesse in deze ruimte? U kunt uw reactie sturen naar bedrijfsruimte@stadgenoot.nl. Vermeld uw naam, adres- en contactgegevens en laat ons weten waar u de ruimte voor wil gebruiken. Voeg ook een KVK-uittreksel bij.

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Slotervaart
Adres Maassluisstraat 418A
Postcode 1062 GS

Overdracht

Prijs € 165,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 6,50
Status Te huur
Betalingsconditie Per maand
Duur contract in maanden Minimaal 12 maanden
Bijzonderheden
  • bij aanvang is huurder eenmalig administratiekosten verschuldigd ter grootte van € 150, - excl. BTW.

Huurprijsindexering De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, overeenkomstig het consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2015=100).
Huurtermijn In overleg maar bij voorkeur vijf jaar met verlenging van vijf jaar en een wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden.
Zekerheidsstelling Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie te stellen ter grootte van een bedrag van drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en BTW, afhankelijk van de te verkrijgen kredietinformatie.

Bouw

Bouwjaar 1960
Soort bouw Bestaande bouw
Bestemming Opslagruimte/berging
Ligging In woonwijk
Vloer oppervlakte circa 13 m2
Bereikbaarheid Door de goede uitvalswegen is deze locatie goed te bereiken met eigen vervoer. De locatie is ook goed bereikbaar per OV, fiets of lopend.

Buurt

In 1955 betrokken de eerste bewoners hun nieuwbouwflat. Bijzonder zijn de eerste prefab woningen van Airey, een systeem dat architect Berghoef gebruikte bij de bouw van de Sloterhof. Door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, de Sloterplas en het Rembrandtpark is Slotervaart een aantrekkelijk gebied om te wonen.

Vernieuwing

In de wederopbouwjaren moest het allemaal iets voordeliger. De grootschalige stadsvernieuwing, die nu nog gaande is, trekt dit zoveel mogelijk recht. Sinds 2009 zijn er al veel nieuwe woningen gebouwd, bijvoorbeeld rond het Staalmanplein en de Derkinderenstraat. Tot 2020 komen er nog eens ruim 3.400 woningen bij. In de Ringspoorzone, van de A10 tot aan de Sloterplas, zijn dat vooral nieuwe woningen met relatief lage woonlasten wat het aantrekkelijk maakt voor starters, jongeren, studenten en jonge gezinnen. In de Delflandpleinbuurt gaan kopers aan de slag met zelfbouwkavels.

Recreatie en groen

De Sloterplas is een recreatiegebied waar je kunt wandelen, hardlopen, zonnen, zwemmen of surfen. Via het Christoffel Plantijnpad rijd je op de fiets bijna helemaal naar het Nieuwe Meer door het groen. Ook in het Rembrandtpark is altijd iets te doen, zoals bij ‘t Landje. Er is een zwembad, een skatebaan en een tennisbaan.
Winkelen kun je op het gezellige Sierplein, het Delflandplein en het vernieuwde August Allebéplein. Je vindt er ook de bekende buurtsupers. Uitgaan kan in Slotervaart op heel veel plekken. In Sky en Floor 17 (de 17e verdieping van het Ramada Apollo hotel) of in een van de vele broedplaatsen OH3, HW 10, Vliegbasis Huygens, Lolaluid of de culturele hotspot Radion in het ACTA gebouw.

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart