Stadgenoot header_996x201_1.jpg
AnneFrankstraat220_entree.jpg AnneFrankstraat220_complex.jpg AnneFrankstraat220_binnen4.jpg AnneFrankstraat220_binnen5.jpg AnneFrankstraat220_binnen3.jpg AnneFrankstraat220_binnen1.jpg AnneFrankstraat220_buurt.jpg AnneFrankstraat220_binnen2.jpg

Anne Frankstraat 220, Centrum

1011 MP Amsterdam

€ 225,- per maand

Geïnteresseerd? Reageer

Om te reageren op een parkeergarage, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Parkeergarage Markenhoven is zeer goed bereikbaar en ligt aan de voet van de IJtunnel. Het centrum van de stad is ook makkelijk te bereiken. Metrostation Waterlooplein en tramhaltes liggen op loopafstand. Parkeren op straat in deze buurt is helaas duur en een plek is vaak lastig te vinden. De gemiddelde wachttijd voor een parkeervergunning is één jaar. Met een eigen parkeerplaats in de overdekt garage staat je auto of motor altijd schoon, droog en veilig geparkeerd. Bovendien zijn deze plaatsen direct beschikbaar.

De toegang tot de garage is afgeschermd door middel van hekken en deuren. Je kunt dan ook alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Centrum
Buurt Centrum Oost
Adres Anne Frankstraat 200
Postcode 1011 MP

Overdracht

Prijs € 225,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 20,65
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Contractvorm Huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwjaar 1997
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Ligging Aan doorgaande weg, In centrum
Complex Naam Markenhoven
Lift aanwzig Nee


020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk