Herbert Spencerhof, Sloten, Nieuw Sloten en De Aker

€ 175,- per maand Te huur
Herbert Spencerhof
error_outline

Vanwege de maatregelen om het coronavirus te bestrijden zullen er in elk geval tot en met 6 april geen bezichtigingen zijn. Ook het tekenen van contracten wordt zoveel mogelijk uitgesteld.

Omschrijving

Jouw auto of motor in een eigen afgesloten ruimte parkeren? Dan is een garagebox huren de ideale oplossing. Je voertuig is beschermd tegen regen, vrieskou en sneeuw. Zo blijft hij altijd in goede staat. De garageboxen zijn ook zeer geschikt voor tijdelijke opslag. Deze box ligt aan de Herbert Spencerhof in stadsdeel Slotermeer.

 

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Sloten, Nieuw Sloten en De Aker
Adres Herbert Spencerhof
Postcode 1064 XE

Overdracht

Prijs € 175,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 0
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Aanvaarding Per direct
Bijzonderheden

 Bouw

Bouwjaar 1954
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Lift aanwzig Nee

Buurt

Als het aan de ontwerpers van de tuinsteden had gelegen, was dit een tuinbouwgebied gebleven. Maar om verdere leegloop naar Purmerend en Almere tegen te gaan, zette Amsterdam eind jaren 80 in op nieuwbouw in de omgeving van de stad. Wel wilde men bij de indeling de oude verkaveling van de tuinbouwbedrijven volgen. Ook moesten de groene randen van het gebied intact blijven. Er zijn bewust geen voortuinen aangelegd om meer ruimte te scheppen voor wegen, fietspaden, parkeren en gemeenschappelijk groen.

Bewoners

Met de bouw van de nieuwbouwwijken heeft Amsterdam veel gezinnen met middeninkomens aan de stad weten te binden. Bijna de helft van de huishoudens heeft kinderen. Dit wordt langzaam minder omdat men erg op zijn woning en omgeving is gesteld en dus niet verhuisd als de kinderen het huis uit zijn.

Vernieuwing

In De Aker of Nieuw Sloten zijn geen grote nieuwbouwprojecten gepland. Wel komen er langs de Sloterweg 40 nieuwe woningen en 20 zelfbouwkavels.

Recreatie, winkels en groen

Beide nieuwbouwwijken hebben een plein met winkels voor de dagelijkse boodschappen; het Belgiëplein en het Ecuplein. Broedplaats ACTA biedt naast werkruimte voor creatieve ondernemers ook een cultureel programma, een muziekstudio, een filmzaal en een café-restaurant. Met speeltuinen, een sportpark en twee huizen van de wijk, is er ook voor kinderen altijd iets te doen. 
Groen, rust en ruimte is er in dit gebied volop. Bewoners kunnen naar het Siegerpark, het Kasterleepark, natuurpark de Vrije Geer en het park, natuur- en recreatiegebied De Oeverlanden. Het Christoffel Plantijnpad verbindt het Nieuwe Meer meer met de Sloterplas via een autovrije en groene route.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Bewoners

Nieuw-West heeft 146.700 inwoners en telt 148 verschillende nationaliteiten. Gemiddeld wonen er veel meer gezinnen, en daarmee ook meer jongeren. Met de woningnood binnen de ring, is Nieuw-West in opmars. Veel studenten en jonge gezinnen kiezen voor het groen en de ruimte. Het zijn vaak die nieuwe bewoners die alle ontwikkelingen in Nieuw-West nauwgezet volgen en zoals in het geval van NiceNieuwWest.nl zelf een buurtsite starten.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Parkeren in de buurt

Herbert Spencerhof

€ 175,- Per maand