Julius Pergerstraat 1, IJburg/Zeeburgereiland

€ 90,- per maand Te huur
Julius Pergerstraat 1
Julius Pergerstraat 1 Julius Pergerstraat 1 Julius Pergerstraat 1
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te zoeken en jouw auto schoon, droog en veilig op je eigen parkeerplaats?

 

Op Haveneiland Oost, onder wooncomplex 41 van Stadgenoot, bevindt zich een parkeergarage waarin nog enkele parkeerplaatsen gehuurd kunnen worden.  Uw auto parkeert u op een plaats die u toegewezen krijgt.

De garage is een goed verlichte en veilig gebouwde parkeergelegenheid. De toegang tot de garage is afgeschermd voor onbevoegden door middel van afgesloten hekken en deuren. Huurders van een parkeerplaats ontvangen een zender om toegang te verkrijgen tot de garage.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

 

 

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Oost
Buurt IJburg/Zeeburgereiland
Adres Julius Pergerstraat 1
Postcode 1087 KN

Overdracht

Prijs € 90,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 9,60
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden

 Bouw

Bouwjaar 2007
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Blok 41
Lift aanwzig Nee

Buurt

In 1997 werd gestart met het opspuiten van zand in het IJmeer. Zo ontstonden de eerste eilanden van IJburg. Op Haveneiland, het grootste eiland, is de bebouwing hoog in gesloten bouwblokken. De blokken zijn genummerd, wat op IJburg vaak leidt tot de vraag in welk blok je woont. De drie kleine Rieteilanden liggen tegen het Diemerpark aan. Hier vind je vooral laagbouw en zijn op de vele vrije kavels woningen naar eigen ontwerp gebouwd. Op Steigereiland, het eerste eiland direct na de witte brug, vallen de dobberende waterwoningen op. Eind 2013 ging gemeente Amsterdam van start met de aanleg van Centrumeiland, nadat de plannen voor de tweede fase jarenlang stillagen. 

Zeeburgereiland

Zeeburgereiland werd aangelegd in de 19e eeuw. Lange tijd was het een  industriegebied. De drie silo’s van de grotendeels gesloopte rioolzuiveringsinstallatie leveren een herkenbaar punt op vanaf de IJburglaan. In de Sportheldenbuurt wonen inmiddels de eerste bewoners. In het hart van deze wijk is een ‘Urban Sport Zone’ gepland met een groot skatepark, sportvelden en ruimte voor groen en andere spelvoorzieningen. De verwachting is dat in het gebied IJburg/Zeeburgereiland tot 2025 de woningvoorraad met ruim 3.500 woningen zal groeien.

Recreatie

Het water biedt voor IJburg en Zeeburgereiland veel recreatiemogelijkheden, bovendien geeft het de bewoners een gevoel van ruimte. In het Nieuwe Diep zijn tal van jachthavens. Hoewel het niet overal officieel zwemwater is, wordt er op IJburg veel gezwommen. In het Diemerpark ligt ook sportpark IJburg: thuis van de IJburgse  voetbalclub en hockeyclub.

Winkels en horeca

In Blok 5 op Haveneiland vind je winkels van grotere ketens, maar ook kleinere lokale winkels. De dagelijkse boodschappen kun je hier prima doen. Bovendien zijn de winkels in Oost niet ver weg. Het populaire strandpaviljoen Blijburg was er vanaf het eerste begin. Na een paar verhuizingen, hebben zij nu een vaste stek aan het strand van het IJmeer. Op Zeeburgereiland zijn nog geen winkels. Wel een paar leuke horecaplekken. In het voormalige slibvijzelgebouw komt een door bewoners gerund Stamhuis.

Stadsdeel

Winkels, horeca en cultuur

Amsterdam Oost heeft misschien wel het meest gevarieerde winkelaanbod van de stad. In de Indische buurt, het gebied rond de Javastraat en de Dappermarkt, kun je eten vinden uit delen van de wereld. In het Oostelijk Havengebied ben je voor dagelijkse boodschappen aangewezen op winkelcentrum Brazilië. Op IJburg wordt het winkelaanbod steeds beter. In de Watergraafsmeer vind je een goed winkelaanbod aan de Middenweg. Met het nieuwe Oostpoort heeft Oost er een volwaardig winkelcentrum bij. De Oostelijke Handelskade is qua cultuur een interessante plek met Het Muziekgebouw aan het IJ, het Bimhuis en Pakhuis de Zwijger. In de buurt van het Oosterpark, op het Beukenplein zijn leuke café's te vinden. 

Vernieuwing

In het nieuwe Oostpoort in de Transvaalbuurt zijn 800 koop- en huurwoningen gerealiseerd. Echt groeien gaat de Watergraafsmeer met grote nieuwbouwprojecten als Amstelkwartier in Overamstel en Science Park. De meeste nieuwe woningen komen op Zeeburgereiland en op IJburg waar met de aanleg van Centrumeiland de tweede fase gestart is. Dit gebied breidt uit met de komst van 3.500 woningen tot 2025. 

Ligging en bereikbaarheid

Vanuit de meeste buurten in Oost ben je met de auto snel op de ringweg A10. Met drie NS stations: Amstelstation, Muiderpoort en Science Park zijn er genoeg opstappunten voor de trein. Oost beslaat een groot gebied en daarom lijkt de fiets onmisbaar. Voor de bewoners van IJburg is tram 26 de belangrijkste verbinding met het centrum. De fiets mag mee in de tram. Tramlijn 7 verbindt het Oostelijk Havengebied met het westelijk deel van de stad en vanuit de Watergraafsmeer brengt tram 19 je naar het centrum. Vanaf KNSM-eiland is er een pontje naar Noord.

Kaart

Parkeren in de buurt

Julius Pergerstraat 1

€ 90,- Per maand