Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Zoelenkerk_Nierkerkstraat_1.jpg Zoelenkerk_Nierkerkstraat_3.jpg Zoelenkerk_Nierkerkstraat_4.jpg Zoelenkerk_Nierkerkstraat_5.jpg Zoelenkerk_Nierkerkstraat_2.jpg Zoelenkerk_Nierkerkstraat_6.jpg

Nierkerkestraat 6, Nieuw-West

1069 JC Amsterdam

€ 50,- per maand

Geïnteresseerd? Reageer

Om te reageren op een parkeergarage, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Jouw auto schoon, droog en veilig op je eigen parkeerplek?

In garage Nierkerkestraat 6 (Zoelenkerkstraat) heb je voor een goede huurprijs tegen gunstige voorwaarden al je eigen plek. Zo staat je auto bovendien altijd schoon, droog en veilig geparkeerd en hoef je bovendien geen rondjes te rijden op zoek naar een parkeerplaats. Het betreft een overdekte parkeergarage. Ook geschikt als langdurige stallingsplaats voor bijvoorbeeld je oldtimer of motor in de wintermaanden. Deze plaatsen zijn direct beschikbaar.

De toegang tot de garage is afgeschermd door  hekken en deuren. Je hebt dus  alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

 

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp
Adres Nierkerkestraat 6
Postcode 1069 JC

Overdracht

Prijs € 50,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 13,32
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden

 Bouw

Bouwjaar 2005
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Parkeergarage "Zoelenkerkstraat"
Lift aanwzig Nee


020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk