Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Oostpoort garage 023.jpg Oostpoort garage 004.jpg Oostpoort garage 016 (2).jpg Oostpoort garage 017 (2).jpg Oostpoort garage 018 (2).jpg Oostpoort garage 019 (2).jpg Oostpoort garage 020 (2).jpg Oostpoort garage 021 (2).jpg Oostpoort garage 009.jpg Oostpoort garage 010.jpg Oostpoort garage 011.jpg Oostpoort garage 013.jpg Oostpoort garage 014.jpg Oostpoort garage 015.jpg

Polderweg 92 , Oost

1093 KP Amsterdam

€ 160,- per maand

Geïnteresseerd? Reageer

Om te reageren op een parkeergarage, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te vinden? Je auto direct op je eigen parkeerplaats parkeren?

 

In het nieuwbouwproject (2014) Oostpoort is een ondergrondse parkeergarage gebouwd. Stadgenoot verhuurt 48 parkeerplaatsen op verdieping -2.

Verdieping -1 wordt beheerd door Q-park en bestemd voor o.a. het winkelend publiek.

Let op: Stadgenoot biedt alleen parkeerplaatsen te huur aan op etage -2. Als u niet doorrijdt naar -2/ (u niet op uw eigen parkeerplaats parkeert) dan registreert Q-park dat aan de hand van het pasnummer en wordt er bij Stadgenoot een boete in rekening gebracht. Stadgenoot zal het volledig in rekening gebrachte bedrag doorbelasten aan de huurder van de parkeerplaats waar het pasnummer aan toebehoort. Er zullen tevens administratiekosten in rekening worden gebracht.

De toegang tot de garage is afgeschermd door middel van hekken en deuren. Je kunt dan ook alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Oost
Buurt Oostelijk Havengebied/Indische Buurt
Adres Polderweg 92
Postcode 1093 KP

Overdracht

Prijs € 160,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 0
Betalingsconditie Per maand
VVE-bijdrage € 0,-
Inclusief servicekosten Ja
Status Te huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden

 

 

Bouw

Bouwjaar 2014
Soort bouw Nieuwbouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Oostpoort
Lift aanwzig Nee


020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk