Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Pruimenstraat4_binnen1.jpg Pruimenstraat4_buurt.jpg Pruimenstraat4_complex.jpg Pruimenstraat4_binnen2.jpg Pruimenstraat4_binnen3.jpg

Pruimenstraat 4, Noord

1033 KK Amsterdam

€ 45,- per maand

Geïnteresseerd? Reageer

Om te reageren op een parkeergarage, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te zoeken?  Jouw auto schoon, droog en veilig op je eigen parkeerplek?

In garage Pruimenstraat 4 (Ananasplein) heb je voor een goede huurprijs tegen gunstige voorwaarden al je eigen plek. Zo staat je auto bovendien altijd schoon, droog en veilig geparkeerd en hoef je bovendien ’s avonds geen rondjes te rijden op zoek naar een parkeerplaats. Het betreft een overdekte parkeergarage in Amsterdam Noord. Ook geschikt als langdurige stallingsplaats voor bijvoorbeeld je oldtimer of motor in de wintermaanden. Deze plaatsen zijn direct beschikbaar.

De toegang tot de garage is afgeschermd door hekken en deuren. Je hebt dus  alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

We willen je er op attenderen dat niet-bewoners van het complex geen sleutel van de loopdeur ontvangen. Als je in dat geval bij je auto wil komen, dien je de gate te openen met de parkeerzender en te voet via de gate de garage te betreden. De hellingbaan us ruw en in de winter bij lage temperaturen verwarmd.

 

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen drie werkdagen contact met je op.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord West
Adres Pruimenstraat 4
Postcode 1033 KK

Overdracht

Prijs € 45,-
Prijs type Netto huurprijs
Servicekosten € 14,91
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding In overleg
Bijzonderheden

 

 

Bouw

Bouwjaar 2005
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Ananasplein
Lift aanwzig Nee


020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk