Van Suchtelen van de Haarestraat 365, Osdorp

€ 50,- per maand Te huur
Van Suchtelen van de Haarestraat 365
Van Suchtelen van de Haarestraat 365 Van Suchtelen van de Haarestraat 365 Van Suchtelen van de Haarestraat 365
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Geen rondjes meer rijden in de avond om een parkeerplek te zoeken?

 

Het Scheepvaartkwartier ligt in hartje Osdorp, in het westen van Amsterdam, dicht bij het Osdorpplein en aan de nieuwste Amsterdamse gracht. Stadgenoot biedt binnen dit complex parkeerplaatsen te huur aan.

Bemachtig nu een plekje voor uw auto in Scheepvaartkwartier en neem vandaag nog contact op met Stadgenoot.

De parkeerplaatsen zijn  bestemd voor huurders van het complex. Scheepvaartkwartier en wonende aan de:
- Frobelstraat 2 t/m 56
- Hoekenes 51
- Nieuwe Osdorpergracht 560 t/m 674
- Van Suchtelen van de Haarestraat 211 t/m 363
Echter omdat niet alle parkeerplaatsen aan bewoners zijn verhuurd, bieden we de parkeerplaats ook aan externen aan. Dus u kunt ook op deze advertentie reageren als u niet in het complex Scheepvaartkwartier woont. Wij zullen u dan vervolgens informeren over de mogelijkheden. 

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp
Adres Van Suchtelen van de Haarestraat 365
Postcode 1068 GR

Overdracht

Prijs € 50,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 10,54
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Contractvorm Huur
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwjaar 2012
Soort bouw Nieuwbouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Scheepvaartkwartier
Lift aanwzig Nee

Buurt

De weilanden rond de Osdorperweg herinneren aan het verleden als tuinbouwgebied. In 1960 betrokken de eerste bewoners de nieuwe huizen. Osdorp was de eerste van de vier westelijke tuinsteden waar werd geëxperimenteerd met hoogbouw.

Recreëren

Wie wil winkelen gaat naar het Osdorpplein. Daar vind je behalve de grote winkelketens ook buurtsupers, theater De Meervaart, lunchrooms en restaurants. Of je brengt een bezoekje aan de outletwinkels in Koopcentrum Akerpoort. De Sloterplas is onlangs uitgebreid met een zwemsteiger en een drijvend vlot, ideaal voor een verkoelende duik. Op de nieuwe oevertribune kun je genieten van de ondergaande zon of van de grote en kleine evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. En voor wie dat toch te druk vindt; de Lutkemeerpolder is een zalig buitengebied voor de wandelaar en fietser.

Gevarieerd aanbod

In Tuinstad Osdorp stonden altijd veel corporatiewoningen. Door sloop en nieuwbouw neemt het aanbod koop- en vrije sectorhuurwoningen de laatste jaren toe. Zoals rond het Dijkgraafplein, waar nu ruime appartementen en eengezinswoningen staan. En na een geslaagd experiment met zelfbouwkavels in Geuzenveld, worden die nu hier ook geïntroduceerd.
Ook het gebied rond het Osdorpplein wordt grotendeels vernieuwd. Het horeca- en winkelaanbod wordt gevarieerder en er komen circa 1.300 woningen bij. In het Scheepvaartkwartier is zelfs een gracht gegraven met daaraan zeven nieuwe woontorens.

 

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Parkeren in de buurt

Groenpad

€ 175,- Per maand

Klaas Katerstraat 164

€ 50,- Per maand