Albardagracht 74M, Geuzenveld-Slotermeer

€ 1.050,- Te huur
Albardagracht 74M
Albardagracht 74M Albardagracht 74M Albardagracht 74M
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Zie onder voor uitleg over de digitale bezichtiging.

Deze ruime driekamerwoning heeft een nette open keuken en nette badkamer. De woning is  88 m² groot, ligt nabij het Lambertus Zijlplein in Amsterdam Nieuw-West aan de Albardagracht.

In deze levendige buurt vind je op loopafstand het Eendrachtspark, een winkelcentrum, scholen, crèches en sportfaciliteiten.
De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, met de auto ben je zo op de ringweg A10 of op de Haarlemmerweg.

De woning is per direct beschikbaar.

Hoe gaat de bezichtiging in zijn werk: 
Na registratie wordt u uitgenodigd voor de digitale bezichtiging. Deze ontvangt in de loopt van 25 mei 's middags. U ontvangt hiervoor een mail met een link. U gaat dus niet naar de woning voor de bezichtiging.
Voor deze woning gelden de volgende voorwaarden:

  • U kunt uitsluitend digitaal bezichtigen en accepteert de woning op basis van deze bezichtiging
  • Deze woning wordt toegewezen aan een stel of een klein gezin (1 a 2 volwassenen met een maximum van 2 kinderen)

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet hoeft u zich niet aan te melden voor de bezichtiging.
De woning wordt (voorlopig) toegewezen aan een passende kandidaat. Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn in het zoekerssysteem. Als er meerdere passende kandidaten zijn wordt er geloot tussen deze kandidaten.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Geuzenveld-Slotermeer
Adres Albardagracht 74M
Postcode 1067 DZ

Overdracht

Bruto huurprijs € 1.104,62
Netto huurprijs € 1.050,-
Servicekosten € 54,62
Status Te huur
Contractperiode Minimaal 12 maanden
Service abonnement Mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceabonnement. Voor meer informatie kijk op aanbod.stadgenoot.nl/serviceabonnement

Bouw

Bouwjaar 2014
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan water, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht
Aantal kamers 3
Gebruikersoppervlakte circa 88 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
Vloerbedekking Ja
Soort woning Appartement
Type woning Tussenwoning

Overig

Buitenruimtes Balkon
Verwarming Stadsverwarming
Lift Ja

Buurt

Slotermeer is gebouwd volgens de uitgangspunten van het Nieuwe Bouwen met veel licht, lucht en ruimte. Daarom is dit gebied aangewezen als beschermd stadsgezicht onder de naam ‘Van Eesteren buitenmuseum’. Het ‘binnenmuseum’ is een paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas, precies waar Van Eesteren het ooit gepland had.

Vernieuwing

Woningen die in de jaren vijftig paradijsjes waren, voldoen nu vaak niet meer aan de huidige wooneisen. Daarom is in de jaren negentig begonnen met de stedelijke vernieuwing. Geprobeerd is het karakter van de tuinsteden zoveel mogelijk te behouden. Er wordt nog steeds op grote schaal geïnvesteerd. Plannen voor de komende jaren zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten zoals  Noorderhof Zuid, zelfbouw in Getijenveld en renovatie van de Anton Struikbuurt. In 2025 moeten 2.800 oude woningen vervangen of gerenoveerd zijn.

Bewoners

In Geuzenveld-Slotermeer wonen veel verschillende bevolkingsgroepen; tweederde van de bewoners heeft een niet-westerse achtergrond. Omdat de woningen in Geuzenveld iets groter zijn, wonen daar vaak grote gezinnen. In het hele gebied woont veel jeugd; een kwart van de bevolking is jonger dan 18 jaar.

Groen en recreatie

De tuindorpen zijn ruim opgezet en groen. En er is genoeg te doen. Overal in de wijken zijn basketbal- en voetbalveldjes. In het Gebrandypark zijn tennisbanen en weiden waar vaak wordt gepicknickt. Aan de Sloterplas is een jachthaven, een zeilschool en het gezellige Hotel Buiten. Het aangrenzende Sloterpark herbergt het Sloterparkbad, heemtuin De Natureluur en een kinderboerderij. Tegen de Haarlemmerweg aan ligt De Eendracht; een voormalig agrarisch gebied, met volkstuinen, een sportpark en veel wandel- en fietspaden. In het nieuwe ecologisch natuurgebied kun je bij de Tuinen van West van je koffie genieten, terwijl groente, fruit en eieren vers van het land gehaald worden.

Winkels en markt

Winkels vind je vooral op Plein ’40-’45, waar elke dag een markt is, en rond de Burgemeester van Leeuwenlaan. Op de Burgemeester de Vlugtlaan heb je tal van buurtsupers. Ook aan horeca is daar geen gebrek. Het Confuciusplein, met veel buurtwinkels, is grotendeels vernieuwd en op het eveneens opgeknapte Lambertus Zijlplein is een winkelcentrum met een wekelijkse markt.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Bewoners

Nieuw-West heeft 146.700 inwoners en telt 148 verschillende nationaliteiten. Gemiddeld wonen er veel meer gezinnen, en daarmee ook meer jongeren. Met de woningnood binnen de ring, is Nieuw-West in opmars. Veel studenten en jonge gezinnen kiezen voor het groen en de ruimte. Het zijn vaak die nieuwe bewoners die alle ontwikkelingen in Nieuw-West nauwgezet volgen en zoals in het geval van NiceNieuwWest.nl zelf een buurtsite starten.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Woningen in de buurt

Aart van der Leeuwstraat 15

€ 310.000,- Kosten koper

Herman Poortstraat 8

€ 310.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt