Dr. H. Colijnstraat 222, Geuzenveld-Slotermeer

€ 1.000,- Te huur
Dr. H. Colijnstraat 222
Dr. H. Colijnstraat 222 Dr. H. Colijnstraat 222
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement van ca. 97 m² op de dertiende verdieping van het project De Zilverling. U heeft een schitterend uitzicht vanaf deze verdieping. De woning wordt verhuurd met laminaat en badkamermeubel. Stadgenoot pleegt hier geen onderhoud aan. Bij vervanging wastafel komt er een standaard wastafel zonder meubel voor terug

Indeling

Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken, meterkast, 2 bergingen, 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met wastafel, separate douche, douchescherm en bad. Luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie), woonkamer met toegang tot het balkon.

Bereikbaarheid
De Zilverling ligt aan de Dr. H. Colijnstraat. De omgeving is na een grondige metamorfose de plek voor eigentijds stedelijk wonen. Spraakmakende nieuwbouw en renovatieprojecten trekken steeds meer nieuwe bewoners naar Nieuw-West. In deze levendige buurt vind je op loopafstand het Eendrachtspark, een winkelcentrum, scholen, crèches en sportfaciliteiten.  De verbinding met het openbaar vervoer is uitstekend, met de auto bent u zo op de ringweg A10 of op de Haarlemmerweg.
 

Hoe gaat de bezichtiging in zijn werk:
Na registratie wordt u uitgenodigd voor de digitale bezichtiging. U ontvangt hiervoor op donderdag 19 februari in de loop van de middag een mail met een link. U gaat dus niet naar de woning voor de bezichtiging.

Voor deze woning gelden de volgende voorwaarden:

  • U kunt naar aanleiding van de digitale bezichtiging de woning accepteren. Alleen de eerste kandidaat krijgt de gelegenheid om de woning in het echt te bezichtigen.
  • Huishoudinkomen gezamenlijk: maximaal € 63.238,-- bruto per jaar
  • Deze woning wordt toegewezen aan een stel of een klein gezin, is 1 á 2 volwassen met maximaal 1 kind.

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet hoeft u zich aan te melden voor de bezichtiging.
De woning wordt (voorlopig) toegewezen aan een passende kandidaat. Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn in het zoekerssysteem. Als er meerdere passende kandidaten zijn wordt er geloot tussen deze kandidaten.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Geuzenveld-Slotermeer
Adres Dr. H. Colijnstraat 222
Postcode 1067 CH

Overdracht

Bruto huurprijs € 1.036,52
Netto huurprijs € 1.000,-
Servicekosten € 36,52
Status Te huur
Contractperiode Minimaal 12 maanden
Service abonnement Mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceabonnement. Voor meer informatie kijk op aanbod.stadgenoot.nl/serviceabonnement

Bouw

Bouwjaar 2011
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan park, Aan rustige weg, Aan water, Vrij uitzicht
Aantal kamers 3
Gebruikersoppervlakte circa 97 m2

Indeling

Woonlaag 13e verdieping
Vloerbedekking Nee
Soort woning Appartement
Type woning Tussenwoning
Portiekflat

Overig

Buitenruimtes Balkon
Berging Berging in de woning
Verwarming Stadsverwarming
Lift Ja

Buurt

Slotermeer is gebouwd volgens de uitgangspunten van het Nieuwe Bouwen met veel licht, lucht en ruimte. Daarom is dit gebied aangewezen als beschermd stadsgezicht onder de naam ‘Van Eesteren buitenmuseum’. Het ‘binnenmuseum’ is een paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas, precies waar Van Eesteren het ooit gepland had.

Vernieuwing

Woningen die in de jaren vijftig paradijsjes waren, voldoen nu vaak niet meer aan de huidige wooneisen. Daarom is in de jaren negentig begonnen met de stedelijke vernieuwing. Geprobeerd is het karakter van de tuinsteden zoveel mogelijk te behouden. Er wordt nog steeds op grote schaal geïnvesteerd. Plannen voor de komende jaren zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten zoals  Noorderhof Zuid, zelfbouw in Getijenveld en renovatie van de Anton Struikbuurt. In 2025 moeten 2.800 oude woningen vervangen of gerenoveerd zijn.

Groen en recreatie

De tuindorpen zijn ruim opgezet en groen. En er is genoeg te doen. Overal in de wijken zijn basketbal- en voetbalveldjes. In het Gebrandypark zijn tennisbanen en weiden waar vaak wordt gepicknickt. Aan de Sloterplas is een jachthaven, een zeilschool en het gezellige Hotel Buiten. Het aangrenzende Sloterpark herbergt het Sloterparkbad, heemtuin De Natureluur en een kinderboerderij. Tegen de Haarlemmerweg aan ligt De Eendracht; een voormalig agrarisch gebied, met volkstuinen, een sportpark en veel wandel- en fietspaden. In het nieuwe ecologisch natuurgebied kun je bij de Tuinen van West van je koffie genieten, terwijl groente, fruit en eieren vers van het land gehaald worden.

Winkels en markt

Winkels vind je vooral op Plein ’40-’45, waar elke dag een markt is, en rond de Burgemeester van Leeuwenlaan. Op de Burgemeester de Vlugtlaan heb je tal van buurtsupers. Ook aan horeca is daar geen gebrek. Het Confuciusplein, met veel buurtwinkels, is grotendeels vernieuwd en op het eveneens opgeknapte Lambertus Zijlplein is een winkelcentrum met een wekelijkse markt.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Parkeren in de buurt