Duinluststraat 171, Noord Oost

€ 800,- Verhuurd
Duinluststraat 171
Duinluststraat 171 Duinluststraat 171

Omschrijving

Deze driekamer woning heeft een ruime tuin op het zuiden! De woning is zeer gunstig gelegen met veel winkels, scholen en openbaar vervoer in de directe omgeving. Dichtbij de Noord-Zuidlijn waarmee je binnen no time in het centrum van Amsterdam bent. De aansluiting op de Ring A10 is nabij evenals volop gratis parkeren. Op fietsafstand is het groen te vinden, in het Recreatiegebied 't Twiske. 

Indeling: Je komt de woning binnen in de ruime hal. Aan de voorzijde van de woning is een inpandige berging, de keuken en een slaapkamer. Middenin is de badkamer te vinden met wastafel en douchehoek. Het toilet is apart. Aan de achterzijde is de woonkamer en de slaapkamer. De ruime tuin welke op het zuiden is gelegen, bereik je via de woonkamer

Hoe gaat de bezichtiging in zijn werk:
Na registratie wordt u uitgenodigd voor de digitale bezichtiging. U ontvangt hiervoor maandag 7 december 2020 in de loop van de dag een mail met een link. U gaat dus niet naar de woning voor de bezichtiging.
Voor deze woning gelden de volgende voorwaarden:

  • U kunt naar aanleiding van de digitale bezichtiging de woning accepteren. Alleen de eerste kandidaat krijgt de gelegenheid om de woning in het echt te bezichtigen.

  • Huishoudinkomen gezamenlijk is minimaal € 3237,50,- bruto per maand en een maximaal jaarinkomen van € 61.702,-

  • Deze woning wordt toegewezen aan een stel of een klein gezin met 1 kind

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet hoeft u zich aan te melden voor de bezichtiging.
De woning wordt (voorlopig) toegewezen aan een passende kandidaat. Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn in het zoekerssysteem. Als er meerdere passende kandidaten zijn wordt er geloot tussen deze kandidaten.

Interesse?

Als woningzoeker kun je via onze website aanbod.stadgenoot.nl/woningen/huuraanbod een zoekprofiel aanmaken én beheren. Dit kan onder het kopje ‘Mijn account’. Iedereen die passend is en in ons systeem geregistreerd staat ontvangen een e-mail. Na de inschrijving van 20 mensen sluit de inschrijving. Zodra de inschrijving voor deze woning vol is, kunnen wij je voor deze woning niet meer uitnodigen.

Als je een match hebt moet je aangeven of je aanwezig zal zijn op de bezichtiging. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal geïnteresseerden zijn ingeschreven. Mocht dit zo zijn dan kunnen wij je helaas niet meer uitnodigen.

De woning is per direct beschikbaar.

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres Duinluststraat 171
Postcode 1024 WC

Overdracht

Bruto huurprijs € 813,26
Netto huurprijs € 800,-
Servicekosten € 13,26
Status Verhuurd
Contractperiode Minimaal 12 maanden
Service abonnement Mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceabonnement. Voor meer informatie kijk op aanbod.stadgenoot.nl/serviceabonnement

Bouw

Bouwjaar 1964
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan park, In woonwijk, Nabij scholen
Aantal kamers 3
Gebruikersoppervlakte circa 65 m2

Indeling

Woonlaag Begane grond
Vloerbedekking Nee
Soort woning Appartement
Type woning Hoekwoning
Benedenwoning

Overig

Buitenruimtes Achtertuin
Berging Berging in de woning
Verwarming CV-installatie
Lift Nee

Buurt

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking weer toe. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Woningen in de buurt

Katrijpstraat 101

€ 315.000,- Kosten koper

Loenermark 39 + P

€ 350.000,- Kosten koper