G.J. Scheurleerweg 57, Noord Oost

€ 800,- Te huur
G.J. Scheurleerweg 57
G.J. Scheurleerweg 57 G.J. Scheurleerweg 57 G.J. Scheurleerweg 57

Omschrijving

Let op: Deze woning wordt alleen toegewezen aan een alleenstaande of stel met een leeftijd van minimaal 65 jaar, geen kinderen. De woning zit in een seniorencomplex. 

Deze wijk maakt samen met winkelcentrum Boven 't IJ en het stationsgebied deel uit van het vernieuwde centrum van Noord. De wijk biedt veel groenvoorzieningen en een diversiteit aan bouwstijlen. De woonomgeving is rustig en kindvriendelijk en in de nabije omgeving zijn diverse scholen aanwezig.

Indeling

Deze 3-kamer ligt op de begane grond  van dit  seniorencomplex. De woning heeft een zeer ruime lichte woonkamer. Er is een dichte keuken. De keuken wordt nog gerenoveerd. Het toilet in de gang. Er zijn 2 slaapkamers welke beide toegang geven tot de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Tevens wordt de badkamer ook gedeeltelijk (alles behalve de vloer) gerenoveerd. Er is een externe berging in het gebouw op de begane grond. De woning heeft geen buitenruimte! Zie ook de plattegrond. 

Laminaatvloer in de woonkamer, slaapkamers en hal, vloertegels in de keuken en raambekleding in de gehele woning worden ter overname aangeboden. Vraagprijs is € 500,-.

Bereikbaarheid

U woont hier lekker centraal, met de auto zit u binnen een paar minuten op de A10 en de Noord/Zuidlijn en het busstation liggen beide op loopafstand. Op de fiets door landelijk Noord, of naar het historisch centrum, het NDSM-terrein of het ‘t Twiske. Gelegenheid om te winkelen vindt u in Winkelcentrum Boven 't Y en het Banne winkelcentrum.

Betaald parkeren op de openbare weg, kijk voor tarieven en eventuele wachtlijst op de site van de gemeente Amsterdam.

Hoe gaat de bezichtiging in zijn werk:

Interesse?

Als woningzoeker kun je via onze website aanbod.stadgenoot.nl/woningen/huuraanbod een zoekprofiel aanmaken én beheren. Dit kan onder het kopje ‘Mijn account’. Iedereen die passend is en in ons systeem geregistreerd staat ontvangen een e-mail. Na de inschrijving van 20 mensen sluit de inschrijving. Zodra de inschrijving voor deze woning vol is, kunnen wij je voor deze woning niet meer uitnodigen.

Als je een match hebt moet je aangeven of je aanwezig zal zijn op de bezichtiging. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal geïnteresseerden zijn ingeschreven. Mocht dit zo zijn dan kunnen wij je helaas niet meer uitnodigen. Dit kan erg snel zijn.

Voor deze woning gelden de volgende voorwaarden:

  • Als u in aanmerking wilt komen voor deze woning dient u aanwezig te zijn tijdens de bezichtiging op de woning. U dient zelf bij onze verhuurmakelaar op de woning aan te geven of u de woning wilt accepteren. U kunt de woning niet ongezien accepteren.
  • Huishoudinkomen gezamenlijk: minimaal € 2.800,00 bruto per maand en maximaal € 64.409,00 bruto per jaar.
  • Deze woning wordt toegewezen aan 1 persoon of een stel met de minimale leeftijd van 65 jaar, geen kinderen, geen Friends.

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet hoeft u zich niet aan te melden voor de bezichtiging.
De woning wordt (voorlopig) toegewezen aan een passende kandidaat. Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn in het zoekerssysteem. Als er meerdere passende kandidaten zijn wordt er geloot tussen deze kandidaten.

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres G.J. Scheurleerweg 57
Postcode 1025 MZ

Overdracht

Bruto huurprijs € 827,93
Netto huurprijs € 800,-
Servicekosten € 27,93
Status Te huur
Contractperiode Minimaal 12 maanden
Service abonnement Mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceabonnement. Voor meer informatie kijk op aanbod.stadgenoot.nl/serviceabonnement

Bouw

Bouwjaar 1998
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan water, In woonwijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 3
Gebruikersoppervlakte circa 97 m2

Indeling

Woonlaag Begane grond
Vloerbedekking Ja
Opmerking vloerbedekking De laminaatvloer wordt ter overname aangeboden
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat
Benedenwoning

Overig

Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie
Lift Ja

Buurt

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking weer toe. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Woningen in de buurt

Hilversumstraat 79

€ 325.000,- Kosten koper

Katrijpstraat 101

€ 315.000,- Kosten koper