Nieuwlandhof 82, Gaasperdam/Driemond

€ 920,- Te huur
Nieuwlandhof 82
Nieuwlandhof 82 Nieuwlandhof 82
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

 

Dit ruime appartement ligt in een rustige en groene wijk in Amsterdam Zuidoost. De woning van 97 m² telt 5 kamers en beschikt over een inpandig balkon. Recreatiegebied de Gaasperplas ligt op fietsafstand.

Indeling Via het trappenhuis komt u bij de entree van de woning op de eerste verdieping. De centrale hal is verbonden met de woonkamer, de vier slaapkamers, de badkamer, het toilet en de berging van 4 m². De woonkamer is ruim (22,4 m²) en grenst aan de open keuken. De loggia bereikt u via de keuken. Op de begane grond treft u een extra berging.

Bereikbaarheid Op de snelweg ben je zo: Amsterdam-Zuidoost wordt omsloten door de ringweg A-10, de A1, A2 en A9. Trein- en metrostation Holendrecht en Reigersbos en liggen ook zeer dichtbij, het centrum van Amsterdam bereikt u binnen 20 minuten.  Winkelcentrum Reigersbos ligt op loopafstand en als u iets uitgebreider wilt shoppen dan bent u zo bij Winkelcentrum de Amsterdamse Poort. De Gaasperplas bevindt zich ook in de buurt voor groen vertier. Het parkeren met de auto is gratis.

Hoe gaat de bezichtiging in zijn werk:
Na registratie wordt u uitgenodigd voor de digitale bezichtiging. U ontvangt hiervoor op vrijdag 16 juli in de loop van de middag een mail met een link. U gaat dus niet naar de woning voor de bezichtiging.

Voor deze woning gelden de volgende voorwaarden:

  • U kunt naar aanleiding van de digitale bezichtiging de woning accepteren. Alleen de eerste kandidaat krijgt de gelegenheid om de woning in het echt te bezichtigen.
  • Huishoudinkomen gezamenlijk: maximaal € 63.238- bruto per jaar
  • Deze woning wordt toegewezen aan een gezin, is 1 á 2 volwassen met minimaal 3 kinderen.

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet hoeft u zich aan te melden voor de bezichtiging.
De woning wordt (voorlopig) toegewezen aan een passende kandidaat. Zorg ervoor dat uw gegevens up-to-date zijn in het zoekerssysteem. Als er meerdere passende kandidaten zijn wordt er geloot tussen deze kandidaten.

Interesse? Als woningzoeker kun je via onze website www.stadgenoot.nl een zoekprofiel aanmaken én beheren. Dit kan onder het kopje ‘Huren’ bij ‘Mijn account’. Iedereen die passend is en in ons systeem geregistreerd staat ontvangen een e-mail. Na de inschrijving van 20 mensen sluit de inschrijving. Zodra de inschrijving voor deze woning vol is, kunnen wij je voor deze woning niet meer uitnodigen.

Als je een match hebt moet je aangeven of je aanwezig zal zijn op de bezichtiging. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal geïnteresseerden zijn ingeschreven. Mocht dit zo zijn dan kunnen wij je helaas niet meer uitnodigen.

De woning is per direct beschikbaar.

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Gaasperdam/Driemond
Adres Nieuwlandhof 82
Postcode 1106 RH

Overdracht

Bruto huurprijs € 943,42
Netto huurprijs € 920,-
Servicekosten € 23,42
Status Te huur
Contractperiode Minimaal 12 maanden
Service abonnement Mogelijkheid tot het afsluiten van een serviceabonnement. Voor meer informatie kijk op aanbod.stadgenoot.nl/serviceabonnement

Bouw

Bouwjaar 1977
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan park, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 5
Gebruikersoppervlakte circa 81 m2

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Vloerbedekking Nee
Soort woning Appartement
Type woning Tussenwoning
Portiekflat

Overig

Buitenruimtes Loggia
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie
Lift Nee

Buurt

Opgeknapt en vernieuwd

Gaasperdam is in de jaren ’80 is gebouwd. Door het opknappen en vernieuwen van de woningen, winkelcentra en metrostations voldoen ze weer aan de eisen van deze tijd.
Holendrecht, Reigersbos en Gein bestaan vooral uit woonerven met portiekwoningen, middelhoogbouw en eengezinswoningen. Deze drie wijken hebben ieder hun eigen winkelcentrum, waarvan Reigersbos met markt op woensdag het grootste is.

Water voor de deur

In Nellestein staan vooral hoge- en middelhoge appartementsgebouwen. Het is een parkachtige wijk met veel weelderig groen dat geleidelijk overgaat in het Gaasperpark aan de oevers van de Gaasperplas. Nellestein is een rustige wijk met een mix van koop- en huurappartementen. Bijzonder zijn de tussen de flats gelegen tuintjes waar bewoners al sinds de jaren 80 hun groenten, fruit en bloemen kweken.

Groene oase

Bij Gein houdt Amsterdam op. Gein grenst aan de weilanden die de wijk van Abcoude scheiden en aan recreatiegebied De Hoge Dijk. De Hoge Dijk en het Gaasperpark met de Gaasperplas vormen een groot groengebied. Voor bewoners uit heel Zuidoost is dit de plek om te recreëren. De ligweiden, barbecueplaatsen en strandjes aan de Gaasperplas worden op zomerse dagen drukbezocht. Er is zelfs een kleine jachthaven.

Een echt dorp

Driemond dat omgeven wordt door weilanden heeft nog steeds een dorpskarakter. De dorpskern ligt aan rivier De Gaasp. Naoorlogse eengezinswoningen zijn hier in de meerderheid. Sporten, vergaderen en feesten, dat kan allemaal in het multifunctionele sport- en activiteitencentrum Matchzo. Hier is ook het Dorpshuis van Driemond gevestigd.

Stadsdeel

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose. Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Woningen in de buurt

Voorthuizenstraat 129

€ 295.000,- Kosten koper

Reigersbos 127

€ 195.000,- Kosten koper

Toutenburgstraat 75

€ 245.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt

Tielstraat

€ 50,- Per maand