voorang huurders

Bamberghof 22, Osdorp

€ 375.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
85 m2 , 3 kamers
Bamberghof 22
Bamberghof 22 Bamberghof 22 Bamberghof 22
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Kluswoning! Deze 3-kamer eengezinswoning van circa 85 m2 ligt in een groene en rustige omgeving in Amsterdam Nieuw West. De woning heeft een heerlijke achtertuin en ligt dichtbij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels en de Sloterplas. Op loopafstand liggen maar liefst drie parken. Met goede toegang tot uitvalswegen en het OV, dat u in no time brengt naar Schiphol, binnenstad Amsterdam en vele andere bestemmingen.

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Via de entree komt u in de hal die u toegang geeft tot de woonkamer, keuken, toilet, berging en trap naar de eerste verdieping van de woning. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning met aangrenzend de achtertuin. De eerste verdieping is als volgt ingedeeld: 1 slaapkamer aan de voorzijde van de woning en 1 slaapkamer aan de tuinzijde van de woning, deze kamer was voorheen opgesplitst maar is 1 kamer van gemaakt. De badkamer voorzien van wastafel en douche bevindt zich samen met de overloop tussen de twee slaapkamers. De zolder is via een vast trap bereikbaar.

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp
Adres Bamberghof 22
Postcode 1068 VZ

Overdracht

Prijs € 375.000,-
Prijs type Vraagprijs
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat G
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 16-09-2054
  • Kluswoning
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Dichte keuken
  • Woning heeft een gedeelde aansluiting op het riool
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1960
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In kindvriendelijke wijk, In woonwijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, nabij Sloterplas, Meervaart, Winkelcentrum Osdorpplein en De Dukaat (Aker)
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 85 m2
Bruto oppervlakte circa 111 m2

Indeling

Woonlaag Begane grond
Soort woning Eengezinswoning
Type woning Tussenwoning

Overig

Achtertuin 46 m2
Achtertuin Ligging Zuid
Berging Berging in de woning
Verwarming CV-installatie uit 2013
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Kunststof
Dubbel glas Gedeeltelijk

Buurt

De weilanden rond de Osdorperweg herinneren aan het verleden als tuinbouwgebied. In 1960 betrokken de eerste bewoners de nieuwe huizen. Osdorp was de eerste van de vier westelijke tuinsteden waar werd geëxperimenteerd met hoogbouw.

Recreëren

Wie wil winkelen gaat naar het Osdorpplein. Daar vind je behalve de grote winkelketens ook buurtsupers, theater De Meervaart, lunchrooms en restaurants. Of je brengt een bezoekje aan de outletwinkels in Koopcentrum Akerpoort. De Sloterplas is onlangs uitgebreid met een zwemsteiger en een drijvend vlot, ideaal voor een verkoelende duik. Op de nieuwe oevertribune kun je genieten van de ondergaande zon of van de grote en kleine evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. En voor wie dat toch te druk vindt; de Lutkemeerpolder is een zalig buitengebied voor de wandelaar en fietser.

Gevarieerd aanbod

In Tuinstad Osdorp stonden altijd veel corporatiewoningen. Door sloop en nieuwbouw neemt het aanbod koop- en vrije sectorhuurwoningen de laatste jaren toe. Zoals rond het Dijkgraafplein, waar nu ruime appartementen en eengezinswoningen staan. En na een geslaagd experiment met zelfbouwkavels in Geuzenveld, worden die nu hier ook geïntroduceerd.
Ook het gebied rond het Osdorpplein wordt grotendeels vernieuwd. Het horeca- en winkelaanbod wordt gevarieerder en er komen circa 1.300 woningen bij. In het Scheepvaartkwartier is zelfs een gracht gegraven met daaraan zeven nieuwe woontorens.

 

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Woningen in de buurt

Parkeren in de buurt

Groenpad

€ 175,- Per maand

Klaas Katerstraat 164

€ 50,- Per maand