voorang huurders

Barbusselaan 277, Bijlmer Centrum

€ 250.000,- kosten koper Verkocht onder voorbehoud
72 m2 , 3 kamers
Barbusselaan 277
Barbusselaan 277 Barbusselaan 277 Barbusselaan 277
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Een heerlijk 3-kamer appartement (72 m²) gelegen op de begane grond op een perfecte locatie in Bijlmer Centrum. Je woont vlakbij de Johan Cruijff Arena met een groot aanbod aan winkels en op het plein gezellige uitgaansgelegenheden. Naar een concert gaan in de Ziggodome of AFAS Live of een filmpje pakken in de bioscoop is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook woon je vlakbij metrostation Strandvliet en zit je met een paar minuten op de A10.

De sluitingsdatum voor het uitbrengen van een bod op deze woning is bepaald op donderdag 6 mei om 12.00 uur

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Indeling Je komt binnen in de hal waar je toegang hebt tot de woonkamer, de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Vanuit de woonkamer kun je naar de keuken. De ruime tuin (35 m2) is gelegen op het noordoosten. Ook de berging bevindt zich op de begane grond.

Projectnotaris
Notariskantoor Spier & Hazenberg

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Bijlmer Centrum
Adres Barbusselaan 277
Postcode 1102 TV

Overdracht

Prijs € 250.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 97,70
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 30-04-2056
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in keuken
  • Plafonds zijn gewit
  • Wanden zijn behangklaar
  • Dichte keuken
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1986
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 72 m2
Bruto oppervlakte circa 81 m2

Indeling

Woonlaag Begane grond
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat

Overig

Achtertuin 35 m2
Achtertuin Ligging Noordoost
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2004
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Volledig

Buurt

Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost zijn deels onderdeel van de Bijlmermeer die in de jaren 60 en 70 is gebouwd. De H-buurt waar de oorspronkelijke flats behouden en gerenoveerd zijn, grenst aan de Amsterdamse Poort, het ArenAgebied en het Nelson Mandelapark. De meeste de honingraatflats in Bijlmer Centrum hebben plaats gemaakt voor eengezinswoningen, studentenhuisvesting en appartementen. De F-buurt is sinds de vernieuwing ingrijpend veranderd en telt nu zo’n 1300 woningen in de vorm van appartementen en eengezinswoningen.

Op dezelfde hoogte

In Bijlmer Centrum zijn alle dreven verlaagd, zodat voetgangers, fietsers en autoverkeer niet langer van elkaar gescheiden zijn en op dezelfde hoogte aan het verkeer deelnemen. Woningen in Bijlmer Centrum zijn in vergelijking met de rest van Amsterdam groot. Een uitzondering vormt Venserpolder waar de woningen relatief klein zijn.
Amstel III/Bullewijk had nauwelijks een woonfunctie. Met de komst van de AMC campus met permanente studentenhuisvesting komt daar verandering in.

Winkelen en uitgaan

Het kloppend hart van Bijlmer Centrum en heel Zuidoost is de ArenAPoort. De Amsterdamse Poort is een populair winkelcentrum met een gevarieerd winkel- en horeca-aanbod. Op zomerse dagen zitten de terrassen vol.
De Amsterdamse Poort loopt door tot onder station Bijlmer ArenA en sluit daar aan op de Arena boulevard met vestigingen van grote winkelketens als Mediamarkt en Decathlon, de Amsterdam Arena, Heineken Music Hall, Ziggo Dome en Pathé Arena. Het gebied krijgt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers te verwerken. Overnachten is geen probleem want naast de zeven hotels goed voor 1.500 hotelkamers, neemt het aantal hotels gestaag toe.

Hotspots en cultuur

World of Food in de voormalige parkeergarage Develstein is een overdekte eetmarkt van maar liefst 3.000 vierkante meter. Surinaams, Italiaans, Indiaas, Indonesisch, Afrikaans, Liberiaans, hier vind je eettentjes met gerechten uit de hele wereld. De tentjes worden gerund door veelal kleine, lokale ondernemers. Het Bijlmer Parktheater biedt naast voorstellingen ook een lesaanbod in dans, theater en circus. Heesterveld Creative Community is de bruisende broedplaats voor kunstenaars, muzikanten, schrijvers, zangers, rappers en creatieve ondernemers en zzp’ers.

Stadsdeel

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose. Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Kaart