voorang huurders

Boris Pasternakstraat 479, Bijlmer Oost

€ 250.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
87 m2 , 4 kamers
Boris Pasternakstraat 479
error_outline

Vanwege de maatregelen om het coronavirus te bestrijden zullen er in elk geval tot en met 6 april geen bezichtigingen zijn. Ook het tekenen van contracten wordt zoveel mogelijk uitgesteld.

Omschrijving

Een ruime starterswoning! Op loopafstand van de metro, omringd door groene parken en uitzicht op de Johan Cruijff Arena. 
Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en voldoende bergruimte. In de woning hebben wij de plafonds en wanden vast voor je aangepakt, dat scheelt weer wat kluswerk. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling  Je komt de woning binnen in een ruime hal, vanuit hier heb je toegang tot alle vertrekken van de woning. 
Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer en de woonkamer. Een inpandige berging, het toilet, en de badkamer liggen centraal in de woning. 
De keuken is toegankelijk vanaf de woonkamer en ruim, als je verder loopt, loop je het balkon op. Aan de achterzijde zijn nog twee ruime slaapkamers. Een tweede berging is te vinden op de begane grond van het complex. 

Projectnotaris
Notariskantoor  Spier  & Hazenberg

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Bijlmer Oost
Adres Boris Pasternakstraat 479
Postcode 1102 TE

Overdracht

Prijs € 250.000,-
Prijs type Vraagprijs
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Direct te betrekken
  • Erfpacht afgekocht tot 30 april 2036
  • Watermeter
  • Mechanische ventilatie
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1986
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging In woonwijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 87 m2
Bruto oppervlakte circa 106 m2

Indeling

Woonlaag 2e verdieping
Type woning Tussenwoning
Portiekflat

Overig

Balkon 4 m2
Balkon Ligging Noordoost
Berging Berging in de woning
Verwarming CV-installatie uit 2005
Vloerkwaliteit Kaal

Buurt

In Bijlmer Oost is er dankzij de vernieuwing, waarbij hoogbouwflats plaats maakten voor eengezinswoningen en appartementen, wel heel veel in positieve zin veranderd. De vernieuwing van de G-buurt is afgerond. De bouw van 1300 nieuwe woningen in de E- en de K-buurt is in volle gang.

Bijlmermuseum

Wat nog rest van de oorspronkelijke Bijlmermeer wordt nu het Bijlmermuseum genoemd. Het is de bedoeling dat er ook echt een museum over de Bijlmermeer komt. De buurt heeft zich ingezet om de oorspronkelijke honingraadflats te behouden. Zes zijn er gerenoveerd en bewaard gebleven, inclusief het parkachtige groen met grote waterpartijen.

Klusflat

Kleiburg, ook bekend als de Klusflat, is een unicum. De zeer betaalbare appartementen werden casco opgeleverd en zijn inmiddels geheel naar eigen smaak ingedeeld en ingericht. De kleine leefgemeenschap het Kleiklooster met eigen biermerk voegde een flink aantal appartementen samen tot een klooster binnen de flat.

Winkels en horeca

Winkelcentrum De Ganzenpoort is het bruisende centrum van Bijlmer Oost met de markt op zaterdag als extra trekpleister. Aan de Karspeldreef zit de Kameleon, een nieuw appartementencomplex met winkels voor de dagelijkse boodschappen, horeca en parkeergarage. De meeste buurten hebben ook een eigen weekmarkt.

Sport, cultuur en recreatie

Sport en recreatiemogelijkheden zijn er op loop- en fietsafstand. Voor sporters is het Bijlmersportpark met o.a. voetbalvelden en een goed uitgerust atletiekcomplex de grote trekpleister. Daarnaast heeft de wijk openbare tennisbanen en een hardloopbaan. Vlakbij Ganzenpoort ligt kinderboerderij De Gliphoeve, een particulier initiatief daterend uit de jaren zeventig en nog steeds een groene ontmoetingsplaats voor jong en oud uit de buurt. Aan de andere kant van de Gaasperdammerweg ligt recreatiegebied Gaasperplas, het grote groengebied dat uitnodigt tot wandelen, fietsen, varen en zwemmen.

Stadsdeel

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Kaart