voorang huurders

Cabralstraat 29-2, Oud-West/De Baarsjes

€ 315.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
0 - 54 m2 , 2 kamers
Cabralstraat 29-2
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Ben je je op zoek naar een 2-kamerappartement in De Baarsjes? Dan is dit jouw kans! Dit appartement van 48m2 ligt in de steeds bruisender wordende wijk De Baarsjes. Om de hoek heb je alles wat je nodig hebt. Leuke horecazaakjes en een groot winkelaanbod vind je op de Jan Evertsenstraat en het Mercatorplein. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Via de hal heb je toegang tot alle ruimten van dit appartement. De slaapkamer en de keuken aan de achterzijde van het huis, en de woonkamer aan de voorkant van het huis. Tussen de slaapkamer en de woonkamer is de badkamer, die voorzien is van toilet, wastafel en douche. Via de keuken en de slaapkamer heb je toegang tot het balkon.

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel West
Buurt Oud-West/De Baarsjes
Adres Cabralstraat 292

Overdracht

Prijs € 315.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 221,21
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat D
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 15-07-2055
  • Wasmachineaansluiting in keuken
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • Dichte keuken
  • De VVE orienteert zich op financiering van (voor)gevelonderhoud. Eventuele gevolgen voor  VvE-bijdrage nog niet inzichtelijk.
  • Balkonrenovatie achterzijde gebouw in uitvoering
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1924
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging In woonwijk, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamer(s) 48
Gebruikersoppervlakte circa 0 - 54 m2

Indeling

Woonlaag 2e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat

Overig

Balkon 7 m2
Balkon Ligging Zuid
Verwarming CV-installatie uit 2017
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Volledig

Buurt

In Oud-West en ook in De Baarsjes zijn de afgelopen 20 jaar veel huurwoningen verkocht. De meeste huishoudens bestaan uit één persoon, waaronder veel twintigers en dertigers.

Winkelen en uitgaan in De Baarsjes

De Jan Evertsenstraat is tegenwoordig een aantrekkelijke winkelstraat zonder de grote ketens en met een keur aan speciaalzaken. Het initiatief ‘Geef om de Jan Eef’ van buurtbewoners en -ondernemers heeft de straat nieuw leven ingeblazen. Ook vind je er nu allerlei leuke cafés en restaurants. Het vernieuwde Mercatorplein gaat hierin mee. Met het restaurant op het plein en de leuke speelfontein is het hier goed toeven. De dagelijkse markt in de Vespuccistraat weerspiegelt de wijk.

Recreatie en religie

Voor de zwemliefhebbers is er het Sportplaza Mercator, een met planten en struiken begroeid sportcomplex met 50-meterbad. Ook van buiten Oud-West en De Baarsjes komen gelovigen naar de enorme Westermoskee aan de Kostverlorenvaart in de Chassébuurt. Aan de andere kant van het water ligt er voor de jongste bewoners kinderboerderij en speeltuin De Zimmerhoeve. Het sfeervolle WG-terrein, dat voor een deel autovrij is, biedt onderdak aan kunstenaars, ateliers en galeries en is een dorpje in de buurt.

Oud-West: winkels, horeca en De Hallen

De Kinkerstraat is, net als andere delen van de Kinkerbuurt en de Da Costabuurt, in de jaren 80 deels nieuwgebouwd. Haaks op deze volkse straat met winkels van bekende ketens en veel zaken met culinaire producten uit alle windstreken, vind je de dagelijkse Ten Katemarkt. Om de hoek huist De Hallen in de voormalige tramremise. Met een bioscoop, de foodhallen, galeries en winkels trekt deze culturele hotspot meer bezoekers en allure naar de buurt. Veel hippe cafés, restaurants en winkels openen hun deuren. De nabijgelegen Bilderdijkstraat heeft een gedegen winkelassortiment. In de Jan Pieter Heijenstraat vind je een keur aan restaurants en leuke originele winkels. De Overtoom is een belangrijke toegangsweg naar het centrum, maar ook dé woonwinkelstraat van Amsterdam.

Stadsdeel

Winkels, horeca en cultuur

Steeds meer Amsterdammers ontdekken West als deel van de stad waar het goed toeven is. De cafés en restaurants in de buurt van de De Clerqstraat, de Bosboom Toussaintstraat en de Jan Evertsenstraat trekken allang niet meer alleen buurtbewoners. De Overtoom heeft zich ontwikkeld tot dé woonwinkelstraat van Amsterdam. De Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, Jan van Galenstraat en Bos en Lommerweg zijn de bekende winkelstraten van West. Grote publiekstrekker is de voormalige tramremise De Hallen met een foodmarkt en bioscoop. Direct ernaast ligt de Ten Katestraat met een goede dagelijkse markt. Voor internationale cultuur is er Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg. In de gebouwen van de mooie Westergasfabriek kun je terecht voor films, muziekoptredens en kunst.

Vernieuwing

Rondom de voetbalvelden van VVA/Spartaan net buiten de ringweg A10 verrees in Bos en Lommer de nieuwe wijk Laan van Spartaan met sport-, onderwijs- en zorgfaciliteiten en 1.000 nieuwe woningen. Met de bebouwing van de Houthavens breidt de Spaarndammerbuurt uit met maar liefst 2.700 woningen. Rond 2020 zit de grootschalige vernieuwing van de Kolenkit erop en zijn de 2.500 woningen vervangen door nieuwbouw of opgeknapt.

Ligging en bereikbaarheid

De NS-stations Sloterdijk en Lelylaan liggen in West, net als enkele bovengrondse metrostations. Verschillende tram- en buslijnen zorgen voor goede verbindingen met de rest van de stad, óók ‘s nachts. En met de auto is de westelijke ringweg nooit ver weg.

Kaart

Woningen in de buurt

Cabralstraat 41-1

€ 370.000,- Kosten koper

Orteliusstraat 164h

€ 325.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt