voorang huurders

Hilversumstraat 105, Oud Noord

€ 250.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
78 m2 , 4 kamers
Hilversumstraat 105
Hilversumstraat 105 Hilversumstraat 105 Hilversumstraat 105
error_outline

Vanwege de maatregelen om het coronavirus te bestrijden zullen er in elk geval tot en met 6 april geen bezichtigingen zijn. Ook het tekenen van contracten wordt zoveel mogelijk uitgesteld.

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van 76 m2 op de tweede etage beschikt over 2 balkons waar je in de ochtend en aan het einde van de dag kunt genieten van de zon. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar het winkelcentrum Waterlandplein. Het parkeren op straat is hier gratis. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling  Je komt de woning binnen waarbij de woonkamer aan je rechthand ligt en de keuken met balkon aan je linkerhand. Vervolgens kom je in nog een hal waaraan alle andere vertrekken van deze woning grenzen; de drie slaapkamers en de badkamer met lavet. Aan de achterzijde van de woning is een balkon over de gehele breedte van de woning. Op de begane grond bevindt zich nog een berging. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen / Spier  & Hazenberg

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Oud Noord
Adres Hilversumstraat 105
Postcode 1024 JW

Overdracht

Prijs € 250.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 80,58
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 15-08-2053
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer/keuken
  • Wanden zijn behangklaar
  • Nieuwe groepenkast
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.
  • VVE oriënteert zich op verduurzaamheidsaanpak van o.a. dak en gevelpuien. Eventuele financiële gevolgen voor VVE-bijdragen (of dotatie) nog niet inzichtelijk.

Bouw

Bouwjaar 1967
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Nabij Het Vliegenbos, de Noord-Zuidlijn, winkelcentrum Waterlandplein en de ring A10
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 78 m2

Indeling

Woonlaag 2e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat

Overig

Balkon 2 m2
Balkon Ligging Noordoost
Balkon 8 m2
Balkon Ligging Zuidwest
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2011
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Aluminium
Dubbel glas Gedeeltelijk

Buurt

In Noord werd begin vorige eeuw geëxperimenteerd met een nieuwe woonvorm; het tuindorp, wat staat voor een stadswijk met eengezinswoningen en een typisch dorps karakter. De bewoners van de tuindorpen zijn over het algemeen wat ouder. Door de verkoop van een deel van de sociale huurwoningen wordt de bevolking meer gemeleerd.

Laatmiddeleeuwse dijkdorpen

Buiksloot was net als Nieuwendam een typisch Hollands dijkdorp met een haventje aan het IJ. De dorpjes zijn al lang opgegaan in het oprukkende Amsterdam, maar de monumentale houten panden langs de dijken zijn bewaard gebleven. En de dorpse sfeer hangt er nog steeds. Het is er leuk fietsen. 

Industrieel tintje

Zichtbaar vanaf de overkant vormen de toren A’DAM en filmmuseum EYE de skyline van de noordelijke IJ-oevers. Het A-lab, de NDSM-loodsen en het Kraanspoor trekken veel creatieve bedrijven en zzp’ers naar Noord. Op Overhoeks verrijst de ene woontoren na de andere. Tot 2025 levert dat maar liefst 3.950 woningen op. In de Buiksloterham wordt volop geëxperimenteerd met duurzaam bouwen en wonen. De interessante broedplaats De Ceuvel speelt daar een voortrekkersrol in.

Winkels en cultuur

Bewoners van Oud Noord kunnen voor hun dagelijkse boodschappen terecht in het nieuwe winkelcentrum op het Mosveld. De deels biologische Pekmarkt in de Van der Pekstraat is er op woensdagen, vrijdagen en zaterdagen. In de Van der Pekstraat zit ook een goede boekhandel en je vindt er net als op de Hagedoornweg en op het Purmerplein ook andere buurtwinkels.
Qua cultuur heeft de noordeling niets te klagen. Er zijn culturele centra die muziek- en toneelliefhebbers van ver buiten de stad trekken, zoals het filmmuseum EYE, de Tolhuistuin, het Over het IJ Festival en talloze andere festivals.

Groen

Hoewel Oud Noord het dichtst bij de stad ligt, is er ook veel groen. In het Noorderpark kun je behalve wandelen en in het gras liggen ook naar de Noorderparkkamer voor een concert. Het vernieuwde Noorderparkbad is er voor de zwemliefhebbers. Niet ver daarvandaan ligt het Vliegenbos dat meer een klein bos, dan een park is.

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking van Noord niet alleen weer toe, maar is ook jonger, hoger opgeleid en kapitaalkrachtiger. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Kaart

Parkeren in de buurt

Volendammerweg

€ 120,- Per maand