Hilversumstraat 79, Noord Oost

€ 325.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
78 m2 , 4 kamers
Hilversumstraat 79
Hilversumstraat 79 Hilversumstraat 79

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van 78m2 met twee balkons ligt in een groene en rustige buurt. Vlakbij heb je bovendien Het Vliegenbos; een groene oase in Amsterdam Noord.  Voor je boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Waterlandplein maar ook het winkelcentrum Boven IJ is zeer goed bereikbaar. Heb je zin om naar het centrum van de stad te gaan dan kun je eenvoudig met de Noord-Zuidlijn die kant op. Met de auto ben je snel op de ringweg A10. Bovendien is parkeren op straat hier gratis!  

Voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing. Meer informatie vind je hier.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure.

Indeling
Vanuit de entree van de woning, met de klok mee, bevinden zich de woonkamer, twee van de drie slaapkamers met aangrenzend een balkon. De slaapkamers hebben toegang tot de hal met apart toilet, en de badkamer voorzien van wastafel en (douche in) bad. De derde slaapkamer heeft een eigen toegang tot de badkamer. De casco keuken - met aangrenzend balkon - bevindt zich aan de rechterkant van het entree.  Op de begane grond is een berging. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE, nadat je een bezichtiging hebt gehad, bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres Hilversumstraat 79
Postcode 1024 JW

Overdracht

Prijs € 325.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 118,85
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat D
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 16-08-2053
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Casco keuken
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.
  • VvE oriënteert zich op verduurzaamheidsaanpak van dak, gevelpuien, asbestsanering en eventueel aanbrengen mechanische ventilatie. Hoewel eventuele financiële gevolgen voor VvE-bijdragen nog niet definitief is een stijging van gemiddeld € 100, - tot € 150, - p/m denkbaar.

Bouw

Bouwjaar 1967
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Nabij winkelcentrum Waterlandplein; winkelcentrum Boven IJ; Noord-Zuidlijn; Ringweg A10, het Vliegenbos
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 78 m2
Bruto oppervlakte circa 84 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Bovenwoning

Overig

Balkon 10 m2
Balkon Ligging West
Balkon 2 m2
Balkon Ligging Oost
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2011
Materiaal kozijnen Hout
Aluminium
Dubbel glas Gedeeltelijk

Buurt

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking weer toe. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Kaart

Woningen in de buurt

Katrijpstraat 101

€ 315.000,- Kosten koper