voorang huurders

Loenermark 125 + P, Noord Oost

€ 265.000,- kosten koper Te koop
0 - 77 m2 , 3 kamers
Loenermark 125 + P
Loenermark 125 + P Loenermark 125 + P Loenermark 125 + P
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 3-kamer appartement van circa 77 m2 bevindt zich op de achtste etage. Je hebt dus een geweldig vrij uitzicht! Het winkelcentrum Boven IJ ligt om de hoek en is voorzien van een zeer uitgebreid aanbod aan winkels. Het Noorderpark voor het broodnodige groen is ook eenvoudig te voet te bereiken. Heb je een auto dan is parkeren geen probleem. Dit appartement wordt verkocht met een bijbehorende inpandige parkeerplaats. Reis je ook met het openbaar vervoer dan kun je gebruik maken van de Noord-Zuidlijn. De metro brengt je in zeven minuten naar het centraal station en het centrum van Amsterdam. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Indeling
Je komt de woning binnen via de hal die grenst aan de keuken, één van beide slaapkamers en de woonkamer. De inpandige berging is bereikbaar via de keuken. Tussen de beide slaapkamers bevindt zich nog een hal die bereikbaar is vanuit de beide slaapkamers en de woonkamer. Via deze hal kom je in de badkamer met wastafel en douche. Het balkon strekt zich uit over de woonkamer en de andere slaapkamer. Er is nog een berging op de begane grond evenals een parkeerplaats in de parkeergarage. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres Loenermark 125+ P
Postcode 1025 SL

Overdracht

Prijs € 265.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 237,23
Status Te koop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat F
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 15 januari 2052
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • Dichte keuken
  • Mechanische ventilatie 
  • Servicekosten inclusief stookkosten
  • Servicekosten parkeerplaats € 18, 38
  • Opdracht tot projectmatig herstel van leidingwerk in badkamers en keukens door VvE. Eigen bijdrage van € 7.167, - 
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1975
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 0 - 77 m2
Complex Naam Loenermark

Indeling

Woonlaag 8e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Galerijflat

Overig

Balkon 6 m2
Balkon Ligging Zuid
Berging Berging op begane grond
Verwarming Blokverwarming
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Volledig
Voorzieningen Lift
Parkeerplaats in garage
Inclusief parkeerplaats Ja

Buurt

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking weer toe. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Kaart

Woningen in de buurt

Loenermark 16 + PP

€ 220.000,- Kosten koper