Loenermark 39 + P, Noord Oost

€ 350.000,- kosten koper Te koop
79 m2 , 3 kamers
Loenermark 39 + P
Loenermark 39 + P Loenermark 39 + P Loenermark 39 + P

Omschrijving

Dit 3-kamer appartement van circa 79 m2 bevindt zich op de zevende verdieping en heeft een balkon op het zuidwesten, waardoor je kunt genieten van mooie zonsondergangen. Het winkelcentrum Boven Y ligt ongeveer om de hoek op loopafstand. Hier kun je terecht voor praktisch al je dagelijkse boodschappen. Qua bereikbaarheid is de ligging uitstekend. Het metrostation Noord is zeer goed bereikbaar waardoor je snel in het centrum van de stad kunt zijn. Met de auto ben je ook zo op de ringweg A10. Dit appartement wordt inclusief parkeerplaats verkocht, dus parkeren is geen probleem. Ga je liever fietsen, dan kun je met het pontje naar het centraal station. 

Voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing. Meer informatie vind je hier.

Indeling 
Direct na binnenkomst betreed je de hal met aan de linkerkant de dichte keuken en aan de rechterkant één van beide slaapkamers. Loop je rechtdoor dan kom je in de woonkamer met en deur naar de tweede slaapkamer. Het balkon grenst aan de woon- en slaapkamer. De badkamer voorzien van wastafel en douche bevindt zich tussen de beide slaapkamers evenals het aparte toilet. Er is een berging op de begane grond. De eigen parkeerplaats bevindt zich in de parkeergarage onder de Flat B. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE, nadat je een bezichtiging hebt gehad, bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres Loenermark 39+ P
Postcode 1025 SE

Overdracht

Prijs € 350.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 200,05
Status Te koop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 16-01-2052
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • Mechanische ventilatie
  • Servicekosten exclusief stookkosten
  • Servicekosten parkeerplaats € 21, 43
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.
  • VvE wenst extra middelen te sparen wat verhoging van gemiddeld € 100, - per maand tot gevolg kan hebben.

Bouw

Bouwjaar 1975
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht, Nabij winkelcentrum Boven Y; metrostation Noord (Noord-Zuidlijn); ringweg A10
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 79 m2
Bruto oppervlakte circa 87 m2

Indeling

Woonlaag 7e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Hoekwoning
Galerijflat

Overig

Balkon 10 m2
Balkon Ligging Zuidwest
Berging Berging op begane grond
Verwarming Blokverwarming
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Gedeeltelijk
Voorzieningen Lift
Parkeerplaats in garage
Inclusief parkeerplaats Ja

Buurt

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

Stadsdeel

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking weer toe. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Kaart

Woningen in de buurt

Katrijpstraat 101

€ 315.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt

Hilversumstraat 31

€ 30.000,- Kosten koper