voorang huurders

President Allendelaan 105 + P , Osdorp

€ 390.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
93 m2 , 4 kamers
President Allendelaan 105 + P
President Allendelaan 105 + P President Allendelaan 105 + P President Allendelaan 105 + P
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van 93m2 ligt op een zeer gunstige locatie. Alles wat je nodig hebt, is in de buurt. Voor je boodschappen is er het Osdorpplein (Shopperhall); voor theater kun je naar De Meervaart; en dan het mooiste nog: de Sloterplas. Vanaf het balkon kun je genieten van het fraaie uitzicht op de waterpartij rondom het wooncomplex, richting het Sloterpark. Dit appartement koop je inclusief parkeerplaats in de parkeerkelder. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling
Vanaf de lange hal heb je toegang tot alle vertrekken van dit appartement. Direct na binnenkomst bevinden zich aan de linker- en rechtkant de eerste en de tweede slaapkamer zich tegenover elkaar. De badkamer voorzien van (douche in) bad en wastafel. Er is een apart toilet. De derde slaapkamer zit links van de woonkamer met open keuken. Het balkon grenst aan de derde slaapkamer en heeft een schuifpui naar het terras. Er is een inpandige berging en een berging in het souterrain. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE, nadat je een bezichtiging hebt gehad, bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp
Adres President Allendelaan 105
Postcode 1068 VM

Overdracht

Prijs € 390.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 100,45
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat A
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 01-01-2055
  • Watermeter aanwezig
  • cv-ketel uit 2006
  • Mechanische ventilatie
  • Videofooninstallatie aanwezig
  • Berging inpandig en berging in souterrain
  • VvE bijdrage voor de parkeerplaats €10, 57
  • Er is sprake van waterschade door gesprongen leiding in de vloer in dit wooncomplex; de koper dient een uitgebreide inboedelverzekering af te sluiten omdat de opstalverzekering geen schade als gevolg van gesprongen leidingen meer dekt. Bouw

Bouwjaar 2006
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan park, Aan water, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht, Nabij Osdorpplein (Shopperhall); Sloterplas; de Meervaart; Sloterparkbad
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 93 m2
Bruto oppervlakte circa 102 m2

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Galerijflat

Overig

Balkon 6 m2
Balkon Ligging Oost
Berging Berging in souterrain
Verwarming CV-installatie uit 2006
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Kunststof
Dubbel glas Volledig
Voorzieningen Lift
Parkeerplaats in garage
Inclusief parkeerplaats Ja

Buurt

De weilanden rond de Osdorperweg herinneren aan het verleden als tuinbouwgebied. In 1960 betrokken de eerste bewoners de nieuwe huizen. Osdorp was de eerste van de vier westelijke tuinsteden waar werd geëxperimenteerd met hoogbouw.

Recreëren

Wie wil winkelen gaat naar het Osdorpplein. Daar vind je behalve de grote winkelketens ook buurtsupers, theater De Meervaart, lunchrooms en restaurants. Of je brengt een bezoekje aan de outletwinkels in Koopcentrum Akerpoort. De Sloterplas is onlangs uitgebreid met een zwemsteiger en een drijvend vlot, ideaal voor een verkoelende duik. Op de nieuwe oevertribune kun je genieten van de ondergaande zon of van de grote en kleine evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. En voor wie dat toch te druk vindt; de Lutkemeerpolder is een zalig buitengebied voor de wandelaar en fietser.

Gevarieerd aanbod

In Tuinstad Osdorp stonden altijd veel corporatiewoningen. Door sloop en nieuwbouw neemt het aanbod koop- en vrije sectorhuurwoningen de laatste jaren toe. Zoals rond het Dijkgraafplein, waar nu ruime appartementen en eengezinswoningen staan. En na een geslaagd experiment met zelfbouwkavels in Geuzenveld, worden die nu hier ook geïntroduceerd.
Ook het gebied rond het Osdorpplein wordt grotendeels vernieuwd. Het horeca- en winkelaanbod wordt gevarieerder en er komen circa 1.300 woningen bij. In het Scheepvaartkwartier is zelfs een gracht gegraven met daaraan zeven nieuwe woontorens.

 

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Woningen in de buurt

Boas en Judelshof 16

€ 360.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt

Groenpad

€ 175,- Per maand

Klaas Katerstraat 164

€ 50,- Per maand

Wolbrantskerkweg 209

€ 50,- Per maand