voorang huurders

Reigersbos 127, Gaasperdam/Driemond

€ 195.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
57 m2 , 3 kamers
Reigersbos 127
Reigersbos 127 Reigersbos 127 Reigersbos 127
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Aan de rand van Amsterdam Zuidoost (Reigersbos) ligt dit 3-kamer appartement (57 m2) op de 2e verdieping met balkon gelegen op het oosten. Het appartement ligt boven winkelcentrum Reigersbos. Op loop/fietsafstand vindt u diverse voorzieningen, zoals natuur- en recreatiegebied De Hoge Dijk, het AMC en diverse openbaar vervoermogelijkheden. Daarnaast biedt het recreatiegebied “Gaasperplas” voor jong en oud een groot aantal mogelijkheden voor vermaak. Het centrum van Amsterdam is te bereiken binnen 25 minuten. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de A2 of A9. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Vanuit de hal kun je naar de woonkamer met open keuken, toilet, badkamer (voorzien van ligbad en wastafel) en de slaapkamer. Via de woonkamer kun je naar het balkon. De berging bevindt zich op de begane grond.

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE, nadat je een bezichtiging hebt gehad, bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Gaasperdam/Driemond
Adres Reigersbos 127
Postcode 1107 EW

Overdracht

Prijs € 195.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 192,45
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 16-06-2032
  • Watermeter aanwezig
  • Mechanische ventilatie
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Plafonds zijn gewit
  • Open keuken
  • De VVE oriënteert zich (o.a. financieel) op vervanging van puien en andere verduurzamingsplannen. Eventuele gevolgen voor de VVE-bijdrage nog niet inzichtelijk.
  • Ventilatieroosters in puien werken niet/ niet naar behoren
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1984
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Boven winkels, in winkelcentrum Reigersbos, nabij openbaar vervoer, Gaasperplas, De Hoge Dijk, UAMC
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 1
Gebruikersoppervlakte circa 57 m2
Bruto oppervlakte circa 62 m2

Indeling

Woonlaag 2e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Tussenwoning
Galerijflat

Overig

Balkon 14 m2
Balkon Ligging Oost
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2005
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Aluminium
Dubbel glas Volledig

Buurt

Opgeknapt en vernieuwd

Gaasperdam is in de jaren ’80 is gebouwd. Door het opknappen en vernieuwen van de woningen, winkelcentra en metrostations voldoen ze weer aan de eisen van deze tijd.
Holendrecht, Reigersbos en Gein bestaan vooral uit woonerven met portiekwoningen, middelhoogbouw en eengezinswoningen. Deze drie wijken hebben ieder hun eigen winkelcentrum, waarvan Reigersbos met markt op woensdag het grootste is.

Water voor de deur

In Nellestein staan vooral hoge- en middelhoge appartementsgebouwen. Het is een parkachtige wijk met veel weelderig groen dat geleidelijk overgaat in het Gaasperpark aan de oevers van de Gaasperplas. Nellestein is een rustige wijk met een mix van koop- en huurappartementen. Bijzonder zijn de tussen de flats gelegen tuintjes waar bewoners al sinds de jaren 80 hun groenten, fruit en bloemen kweken.

Groene oase

Bij Gein houdt Amsterdam op. Gein grenst aan de weilanden die de wijk van Abcoude scheiden en aan recreatiegebied De Hoge Dijk. De Hoge Dijk en het Gaasperpark met de Gaasperplas vormen een groot groengebied. Voor bewoners uit heel Zuidoost is dit de plek om te recreëren. De ligweiden, barbecueplaatsen en strandjes aan de Gaasperplas worden op zomerse dagen drukbezocht. Er is zelfs een kleine jachthaven.

Een echt dorp

Driemond dat omgeven wordt door weilanden heeft nog steeds een dorpskarakter. De dorpskern ligt aan rivier De Gaasp. Naoorlogse eengezinswoningen zijn hier in de meerderheid. Sporten, vergaderen en feesten, dat kan allemaal in het multifunctionele sport- en activiteitencentrum Matchzo. Hier is ook het Dorpshuis van Driemond gevestigd.

Stadsdeel

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose. Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Kaart

Woningen in de buurt

Voorthuizenstraat 129

€ 295.000,- Kosten koper

Toutenburgstraat 75

€ 245.000,- Kosten koper

Trichtstraat 31

€ 300.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt

Tielstraat

€ 50,- Per maand