voorang huurders

Ruys de Beerenbrouckstraat 45, Geuzenveld-Slotermeer

€ 280.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
71 m2 , 4 kamers
Ruys de Beerenbrouckstraat 45
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van circa 71m2 is gelegen in Nieuw-West de wijk Geuzenveld. Op loopafstand is een supermarkt en een paar minuten verder het Lambertus Zijlplein met diverse winkels waaronder een Albert Heijn en Kruidvat. De wijk wordt omgeven door diverse recreatiemogelijkheden zoals het Sloterpark, het Eendrachtpark en het Spaarnwouderbos. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken in het appartement. Aan de voorkant van de woning zijn de gesloten casco keuken en twee slaapkamers gelegen. De derde slaapkamer en woonkamer liggen aan de achterkant van het appartement evenals het balkon waartoe toegang is vanuit de woonkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en er is een apart toilet aanwezig. In het souterrain is een berging aanwezig.

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE, nadat je een bezichtiging hebt gehad, bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Geuzenveld-Slotermeer
Adres Ruys de Beerenbrouckstraat 45
Postcode 1067 BL

Overdracht

Prijs € 280.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 152,15
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat B
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 30-04-2053
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Plafonds zijn gewit
  • Casco keuken
  • Lift
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1966
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging In woonwijk, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 71 m2
Bruto oppervlakte circa 81 m2

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Galerijflat

Overig

Balkon 6 m2
Balkon Ligging Zuid
Berging Berging in souterrain
Verwarming CV-installatie uit 2015
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Kunststof
Dubbel glas Volledig
Voorzieningen Lift

Buurt

Slotermeer is gebouwd volgens de uitgangspunten van het Nieuwe Bouwen met veel licht, lucht en ruimte. Daarom is dit gebied aangewezen als beschermd stadsgezicht onder de naam ‘Van Eesteren buitenmuseum’. Het ‘binnenmuseum’ is een paviljoen aan de noordoever van de Sloterplas, precies waar Van Eesteren het ooit gepland had.

Vernieuwing

Woningen die in de jaren vijftig paradijsjes waren, voldoen nu vaak niet meer aan de huidige wooneisen. Daarom is in de jaren negentig begonnen met de stedelijke vernieuwing. Geprobeerd is het karakter van de tuinsteden zoveel mogelijk te behouden. Er wordt nog steeds op grote schaal geïnvesteerd. Plannen voor de komende jaren zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten zoals  Noorderhof Zuid, zelfbouw in Getijenveld en renovatie van de Anton Struikbuurt. In 2025 moeten 2.800 oude woningen vervangen of gerenoveerd zijn.

Groen en recreatie

De tuindorpen zijn ruim opgezet en groen. En er is genoeg te doen. Overal in de wijken zijn basketbal- en voetbalveldjes. In het Gebrandypark zijn tennisbanen en weiden waar vaak wordt gepicknickt. Aan de Sloterplas is een jachthaven, een zeilschool en het gezellige Hotel Buiten. Het aangrenzende Sloterpark herbergt het Sloterparkbad, heemtuin De Natureluur en een kinderboerderij. Tegen de Haarlemmerweg aan ligt De Eendracht; een voormalig agrarisch gebied, met volkstuinen, een sportpark en veel wandel- en fietspaden. In het nieuwe ecologisch natuurgebied kun je bij de Tuinen van West van je koffie genieten, terwijl groente, fruit en eieren vers van het land gehaald worden.

Winkels en markt

Winkels vind je vooral op Plein ’40-’45, waar elke dag een markt is, en rond de Burgemeester van Leeuwenlaan. Op de Burgemeester de Vlugtlaan heb je tal van buurtsupers. Ook aan horeca is daar geen gebrek. Het Confuciusplein, met veel buurtwinkels, is grotendeels vernieuwd en op het eveneens opgeknapte Lambertus Zijlplein is een winkelcentrum met een wekelijkse markt.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Parkeren in de buurt