voorang huurders

Sanderijnstraat 28-1, Bos en Lommer

€ 345.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
56 m2 , 4 kamers
Sanderijnstraat 28-1
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement (56 m2) met balkon ligt in een rustige straat in de populaire wijk Bos en Lommer. De woning ligt tussen het Westerpark en Erasmuspark en vlakbij station Sloterdijk en het gezellige Oud-West. Voor je dagelijkse boodschappen zijn er diverse supermarkten in de buurt. Het winkelcentrum Bos en Lommerplein ligt op 3 minuten loopafstand. In de directe omgeving zijn tal van leuke terrasjes, cafés en restaurants, bijvoorbeeld op de Jan Evertsenstraat en de Jan van Galenstraat. Binnen 10 minuten fiets je naar het centrum van Amsterdam. De ringweg A-10 is binnen enkele minuten met de auto te bereiken via de Haarlemmerweg of via de Bos en Lommerweg. Het OV is ook op loopafstand.

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Via de entree kom je binnen in de hal. Aan de voorkant zit de woonkamer, via de woonkamer kun je naar de derde slaapkamer. In het midden de badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de achterkant bevinden zich de keuken en de andere twee slaapkamers. Via de keuken en slaapkamer heb je toegang tot het balkon. De berging bevindt zich op zolder. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel West
Buurt Bos en Lommer
Adres Sanderijnstraat 281
Postcode 1055 BT

Overdracht

Prijs € 345.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 125,98
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 30-06-2053
  • Casco keuken
  • Geen wasmachineaansluiting aanwezig
  • Kluswoning
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.Bouw

Bouwjaar 1950
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Nabij Erasmuspark, Westerpark, Bos en Lommerweg, Gulden Winckelplantsoen, A10
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 56 m2
Bruto oppervlakte circa 63 m2

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat

Overig

Balkon 6 m2
Balkon Ligging Oost
Berging Berging op zolder
Verwarming CV-installatie uit 2013
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Kunststof
Dubbel glas Gedeeltelijk

Buurt

Bos en Lommer ligt op het grondgebied van de voormalige gemeente Sloten, dat in 1921 bij Amsterdam gevoegd werd. Eenmaal ingelijfd werd direct met de bebouwing gestart.
Uit die periode dateren de woningen in Amsterdamse Schoolstijl, zoals in Landlust. Omdat de kwaliteit van de woningen hier prima is, is in deze buurt nauwelijks gesloopt. Bij veel renovatieprojecten zijn grotere woningen opgeleverd. Ten westen van de Admiraal de Ruijterweg vind je de kleinere portiekwoningen, die eind  jaren dertig gebouwd zijn. Ook hier is veel gerenoveerd.

Winkels

Bijzonder is dat bewoners en ondernemers voor een groot deel zelf verantwoordelijk zijn voor de upgrade van hun buurt. De moedige vestiging van een boekhandel op de Bos en Lommerweg was de start van een vernieuwd en diverser winkelaanbod. Naast de vertrouwde buurtsupers vind je er nu een ecologische supermarkt, een ambachtelijke bakker en gespecialiseerde Turkse en Marokkaanse patisseriezaken. Bewoners startten een buurtsite: boloboost.nl waar activiteiten en nieuwe ontwikkelingen in Bos en Lommer te volgen zijn.

Cultuur en groen

De wijk wordt steeds populairder en er heerst een nieuwe gemeenschapssfeer waar theater en restaurant Podium Mozaïek ook een rol in speelt. Zo betrekken zij in de programmering van zomerfestival Westwaards - in het eveneens vernieuwde Erasmuspark - veel lokale kunstenaars en artiesten. Ook voor wie niet een volkstuin heeft in de parken Nut en Genoegen of Sloterdijkermeer, bieden zij veel groen. Het oude dorpje Sloterdijk is met zijn dijkhuisjes en 17e eeuwse Petruskerk weliswaar ingesloten door de stad, maar behoudt zijn dorpse uitstraling.

Volledig vernieuwd

Nieuw gebouwd is er aan de Admiralengracht en rond het Bos en Lommerplein. Op het plein is ook een dagelijkse markt. Via de bebouwde overgang over de ringweg A10 steek je makkelijk over naar de gezinsrijke en volledig vernieuwde Kolenkitbuurt. Hier zijn rond 2020 alle 2.500 woningen vervangen of gerenoveerd. De nieuwe wijk Laan van Spartaan biedt niet alleen 1.000 nieuwe woningen maar ook sportvelden, een sporthal en een klimhal. Rond NS-station Sloterdijk transformeert de wijk met voornamelijk kantoren naar een groen en levendig woongebied.

Stadsdeel

Winkels, horeca en cultuur

Steeds meer Amsterdammers ontdekken West als deel van de stad waar het goed toeven is. De cafés en restaurants in de buurt van de De Clerqstraat, de Bosboom Toussaintstraat en de Jan Evertsenstraat trekken allang niet meer alleen buurtbewoners. De Overtoom heeft zich ontwikkeld tot dé woonwinkelstraat van Amsterdam. De Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, Jan van Galenstraat en Bos en Lommerweg zijn de bekende winkelstraten van West. Grote publiekstrekker is de voormalige tramremise De Hallen met een foodmarkt en bioscoop. Direct ernaast ligt de Ten Katestraat met een goede dagelijkse markt. Voor internationale cultuur is er Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg. In de gebouwen van de mooie Westergasfabriek kun je terecht voor films, muziekoptredens en kunst.

Vernieuwing

Rondom de voetbalvelden van VVA/Spartaan net buiten de ringweg A10 verrees in Bos en Lommer de nieuwe wijk Laan van Spartaan met sport-, onderwijs- en zorgfaciliteiten en 1.000 nieuwe woningen. Met de bebouwing van de Houthavens breidt de Spaarndammerbuurt uit met maar liefst 2.700 woningen. Rond 2020 zit de grootschalige vernieuwing van de Kolenkit erop en zijn de 2.500 woningen vervangen door nieuwbouw of opgeknapt.

Ligging en bereikbaarheid

De NS-stations Sloterdijk en Lelylaan liggen in West, net als enkele bovengrondse metrostations. Verschillende tram- en buslijnen zorgen voor goede verbindingen met de rest van de stad, óók ‘s nachts. En met de auto is de westelijke ringweg nooit ver weg.

Kaart

Woningen in de buurt

Egidiusstraat 46-2

€ 335.000,- Kosten koper

Solebaystraat 82 H

€ 295.000,- Kosten koper