Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Ter Boede 6-3 (10).JPG Ter Boede 6-3 (1).JPG Ter Boede 6-3 (2).JPG Ter Boede 6-3 (3).JPG Ter Boede 6-3 (4).JPG Ter Boede 6-3 (5).JPG Ter Boede 6-3 (6).JPG Ter Boede 6-3 (7).JPG Ter Boede 6-3 (8).JPG Ter Boede 6-3 (9).JPG

Ter Boede 6-3, Zuid

1082CB Amsterdam
83 m2, 4 kamers

€ 395.000,- kosten koper

Geïnteresseerd? Reageer

Om je in te schrijven voor de geïnteresseerdenlijst, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Ter Boede 6-3 is een ruime woning op een erg fijne locatie. Hier kan je wonen in een rustige en groene wijk, met tal van voorzieningen in de buurt. Buitenveldert ligt ingeklemd tussen het Amsterdamse Bos aan de ene kant en de Amstel aan de andere kant. In Amstelveen en op het Gelderlandplein kun je naar hartenlust winkelen. Heb je toch nog het gevoel dat je de stad uit moet, dan zijn Station Zuid en de A10 snel bereikt. De woning zelf beschikt over maar liefst drie slaapkamers en twee balkons, waarvan één er tot loggia is gemaakt. Er is ook veel ruimte om je spullen op te bergen: op de begane grond is een berging, maar boven de woning is ook een grote zolderruimte waarover je kan beschikken. 

Indeling  Via de hal heb je links toegang tot de woonkamer en de twee slaapkamers, aan de rechterkant zijn de derde slaapkamer, de keuken en de badkamer voorzien van douche en wastafel. Toilet is apart. Het balkon kun je op vanuit de woonkamer en twee slaapkamers. Er is een berging op de begane grond en de zolder.

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Contact
Voor meer informatie en het maken van een bezichtigingsafspraak :

JA! Makelaardij                 
020 – 379 09 00                                          
info@jamakelaardij.nl

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuid
Buurt Buitenveldert/Zuidas
Adres Ter Boede 63
Postcode 1082CB

Overdracht

Prijs € 395.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 150,82
Status Te koop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat F

Bouw

Bouwjaar 1961
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging In kindvriendelijke wijk, In woonwijk, Nabij scholen
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 83 m2
Bruto oppervlakte circa 92 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
Vloerkwaliteit Kaal
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat

Overig

Wijkbeheerder aanwezig Nee
Balkon 7 m2
Balkon Ligging Zuid
Loggia 2 m2
Loggia Ligging Noord
Berging Berging op zolder
Verwarming CV-installatie uit 2009
Materiaal kozijnen Kunststof
Dubbel glas Gedeeltelijk

Zuid

Plan Zuid

In het begin van de 20ste eeuw ontwierp architect Berlage het stedenbouwkundig plan voor Amsterdam-Zuid, ook wel Plan Zuid genoemd. Nieuw Zuid kwam tussen 1917 en 1925 tot stand. De Diamantbuurt, de Rivierenbuurt, maar ook de Apollobuurt en de Stadionbuurt maken hier deel van uit. De meeste panden zijn in de karakteristieke Amsterdamse School stijl gebouwd. En dat schept rust en eenheid in deze buurten.

Cultuur, winkelen en uitgaan

Het museumkwartier met het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw is niet alleen het culturele hart van Oud-Zuid, maar van heel Amsterdam en een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land.
De toch al drukbezochte Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de trendy Gerard Doustraat met hun enorm gevarieerde winkel- en horeca-aanbod trekken met de komst van de Noord/Zuidlijn nog meer winkelend publiek. In de PC Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat vind je het neusje van de zalm op shoppinggebied.

Duizenden nieuwe woningen

De Zuidas is de komende jaren de grootste bouwlocatie van Amsterdam. Op de Zuidas wordt volop gebouwd. Dat moet tegen 2020 2.000 nieuwe woningen opleveren. Ook dan zal het bouwen niet stoppen, want er is tot 2040 nog eens ruimte voor maar liefst 8.000 tot 9.000 nieuwe woningen komt. Voor het Havenstraatterrein Schinkelzone staat een gemengd woon-werkgebied gepland met ongeveer 500 woningen. Verder wordt er veel woningbouw verwacht in het Kenniskwartier (bij de VU).

Ligging en bereikbaarheid

Met de trein sta je vanaf de NS stations Amsterdam RAI en Zuid binnen tien tot vijftien minuten op Schiphol. Via station Amsterdam Zuid rijdt de Intercity naar Heerlen, Enschede, Nijmegen, Groningen en Den Haag Centraal. Met de komst van de Noord/Zuidlijn is er via station Zuid een nog betere aansluiting op het openbaar vervoer in de regio en de rest van het land. Naar verwachting zullen er 75.000 reizigers per dag gebruik maken van station Zuid. Via de ring zijn alle delen van Stadsdeel Zuid met eigen vervoer goed bereikbaar. De parkeerdruk is hoog, vooral in De Pijp, Rivierenbuurt en Hoofddorppleinbuurt. De wachttijd voor een parkeervergunning in Stadsdeel Zuid is twee tot zes maanden.

Buitenveldert/Zuidas

Bos en park als buur

Liefhebbers van wandelen en fietsen in het groen, zijn in Buitenveldert helemaal in hun element. Ten eerste is er het Amstelpark, een riant en mooi park dat we te danken hebben aan de Floriade 1972. Door het park rijdt de Amsteltrein, het treintje dat ook nog uit de tijd van de Floriade stamt. Kinderen zijn fan van de Stadsboerderij, de kinderboerderij die pal bij de speeltuin ligt, compleet met geiten, kippen en hangbuikzwijntjes.
In het park is er geregeld de Pure Markt met ambachtelijke biologische producten en delicatessen. Wie doorsteekt via het Amstelpark komt uit bij de Amstel. Midden in Buitenveldert ligt het meer stadse Gijsbrecht van Aemstelpark. Voor wie zin heeft in nog meer natuur: steek vanuit Buitenveldert de Amstelveenseweg over en je staat in het Amsterdamse Bos.

Winkelen met allure

Winkelcentrum Gelderlandplein kreeg een totale make-over. Het winkelcentrum is nu een winkelwalhalla met internationale allure dat zich op de chic, de celebraties, de expats en de succesvolle zakenlui van de Zuidas richt. Winkelcentrum Gelderlandplein is een van de best beoordeelde winkelcentra van Amsterdam.

Volop in ontwikkeling

De Zuidas loopt vanaf de Amstel aan weerszijden van de ringweg A10 tot aan de Schinkel aan de westzijde van Stadsdeel Zuid. 78% van de bewoners van de Zuidas heeft een migratieachtergrond. Ze komen uit Groot-Brittannië, Verenigde Staten , Rusland, China, Japan en India. Maar dat zal veranderen. De ene na de andere woontoren wordt momenteel opgeleverd. Dankzij de nieuwe woningen op de Zuidas zullen ook Amsterdammers zich op de Zuidas vestigen. Er komen steeds meer restaurants en hippe horecavoorzieningen en het winkelaanbod zal alleen maar groter worden. Tot 2040 komen er in dit deel van Zuid naar schatting 8.000 tot 9.000 woningen bij en wonen er straks naar schatting 15.000 mensen op de Zuidas.

Parkeren in de buurt

020 511 80 00 (optie 2)

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

verkoop@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk