voorang huurders

Voorthuizenstraat 95, Gaasperdam/Driemond

€ 270.000,- kosten koper Verkocht onder voorbehoud
106 m2 , 5 kamers
Voorthuizenstraat 95
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Deze maisonnette woning van maar liefst 106 m2 ligt in de rustige wijk Gaasperdam. Het is een wijk met veel groen met in de directe omgeving liggen de natuurgebieden "het Gein", "Gaasperzoom" en "Gaasperplas". Ook zijn winkelcentrum Gein en Reigersbos dichtbij. U zit zo op de A9, A2 en A10 en ook de metro is vlakbij. Op straat kun je nog gratis parkeren!

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Indeling Via de hal kun je naar de woonkamer, twee slaapkamers en het aparte toilet. Vanuit de woonkamer kom je in de dichte keuken. De woonkamer geeft toegang tot het grotere balkon en vanuit de keuken kun je nog een kleiner balkon op. Via een trap kom je op de andere verdieping waar zich de volgende twee slaapkamers en de badkamer (voorzien van douche, wastafel en nog een toilet) bevinden. 

Projectnotaris
Notariskantoor Spier & Hazenberg

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Gaasperdam/Driemond
Adres Voorthuizenstraat 95
Postcode 1106 DJ

Overdracht

Prijs € 270.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 132,04
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat B
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 30-09-2033
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Mechanische ventilatie
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • Dichte keuken
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.Bouw

Bouwjaar 1988
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamer(s) 4
Gebruikersoppervlakte circa 106 m2
Bruto oppervlakte circa 122 m2

Indeling

Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat
Maisonnette

Overig

Balkon 8 m2
Balkon Ligging Oost
Balkon 1 m2
Balkon Ligging West
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2002
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Volledig

Buurt

Aantrekkelijk voor gezinnen

Gaasperdam is in de jaren ’80 is gebouwd. Door het opknappen en vernieuwen van de woningen, winkelcentra en metrostations voldoen ze weer aan de eisen van deze tijd.
Holendrecht, Reigersbos en Gein bestaan vooral uit woonerven met portiekwoningen, middelhoogbouw en eengezinswoningen. Dat is aantrekkelijk voor
de vele een- en twee-oudergezinnen die hier wonen. Deze drie wijken hebben ieder hun eigen winkelcentrum, waarvan Reigersbos met markt op woensdag het grootste is.

Water voor de deur

In Nellestein staan vooral hoge- en middelhoge appartementsgebouwen. Het is een parkachtige wijk met veel weelderig groen dat geleidelijk overgaat in het Gaasperpark aan de oevers van de Gaasperplas. Nellestein is een rustige wijk met een mix van koop- en huurappartementen. Twintig procent van de bewoners van Nellestein is 65 jaar of ouder. Hier kun je op je oude dag lekker wonen. Een unicum zijn de tussen de flats gelegen nutstuintjes waar bewoners al sinds de jaren 80 hun groenten, fruit en bloemen kweken.

Groene oase

Bij Gein houdt Amsterdam op. Gein grenst aan de weilanden die de wijk van Abcoude scheiden en aan recreatiegebied De Hoge Dijk. De Hoge Dijk en het Gaasperpark met de Gaasperplas vormen een groot groengebied. Voor bewoners uit heel Zuidoost is dit de plek om te recreëren. De ligweiden, barbecueplaatsen en strandjes aan de Gaasperplas worden op zomerse dagen drukbezocht. Er is zelfs een kleine jachthaven.

Een echt dorp

Driemond dat omgeven wordt door weilanden heeft nog steeds een dorpskarakter. De dorpskern ligt aan rivier De Gaasp. Naoorlogse eengezinswoningen zijn hier in de meerderheid. In Driemond wonen in tegenstelling tot andere delen van Zuidoost veel twee-oudergezinnen van autochtone afkomst. Sporten, vergaderen en feesten, dat kan allemaal in het multifunctionele sport- en activiteitencentrum Matchzo. Hier is ook het Dorpshuis van Driemond gevestigd.

Stadsdeel

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Kaart

Woningen in de buurt

Toutenburgstraat 78

€ 200.000,- Kosten koper

Tielstraat 63

€ 230.000,- Kosten koper

Parkeren in de buurt

Tielstraat

€ 50,- Per maand