voorang huurders

Wolbrantskerkweg 104 C + PP, Osdorp

€ 375.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
132 m2 , 4 kamers
Wolbrantskerkweg 104 C + PP
Wolbrantskerkweg 104 C + PP
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 4-kamer maisonnette appartement van maar liefst circa 131 m² ligt op de 1e verdieping van het complex "De Drie Wachters". De woonkamer heeft aan 2 zijden veel ramen waardoor het een fijn licht appartement is. Het appartement is gelegen aan het heerlijke Stadspark. In de omgeving zijn er diverse sport- en speelvoorzieningen, evenals scholen en kinderdagverblijven. Voor de dagelijkse boodschappen is er keuze genoeg tussen diverse supermarkten. Eveneens in de nabijheid bevinden zich de Sloterplas en het Sloterparkbad. Hier kun je heerlijk recreëren. Deze woning beschikt over 2 bergingen waarvan er 1 inpandig is en één berging bevindt zich in het souterrain. Wij verkopen deze woning inclusief overdekte parkeerplaats. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling Met de trap of de lift ga je naar de eerste verdieping. Hier kom je de hal binnen waar je toegang hebt tot de drie slaapkamers. Tegenover de slaapkamers bevindt zich de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Naast de badkamer vind je het toilet, de inpandige berging en de aparte wasruimte. Aan het einde van de hal loop je de woonkamer met open keuken binnen voorzien van meerdere franse balkons. Tevens beschik je over een eigen parkeerplaats in de garage. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Buurt Osdorp
Adres Wolbrantskerkweg 104C + PP
Postcode 1069 DA

Overdracht

Prijs € 375.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 277,05
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat A
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 15-06-2052
  • Watermeter aanwezig
  • Mechanische ventilatie
  • Open keuken voorzien van inbouwapparatuur (geen garantie)
  • Blokverwarming
  • Servicekosten parkeerplaats € 46, 78


Bouw

Bouwjaar 2005
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan doorgaande weg, Aan park, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht, Aan Stadspark Osdorp, nabij Sloterplas, Meervaart, Osdorpplein, Tussenmeer, De Aker (winkelcentrum De Dukaat)
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 132 m2
Bruto oppervlakte circa 150 m2
Complex Naam Wachter 3

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Hoekwoning
Portiekflat

Overig

Berging Berging in souterrain
Verwarming Blokverwarming
Materiaal kozijnen Aluminium
Dubbel glas Gedeeltelijk
Voorzieningen Parkeerplaats in garage
Inclusief parkeerplaats Ja

Buurt

De weilanden rond de Osdorperweg herinneren aan het verleden als tuinbouwgebied. In 1960 betrokken de eerste bewoners de nieuwe huizen. Osdorp was de eerste van de vier westelijke tuinsteden waar werd geëxperimenteerd met hoogbouw.

Recreëren

Wie wil winkelen gaat naar het Osdorpplein. Daar vind je behalve de grote winkelketens ook buurtsupers, theater De Meervaart, lunchrooms en restaurants. Of je brengt een bezoekje aan de outletwinkels in Koopcentrum Akerpoort. De Sloterplas is onlangs uitgebreid met een zwemsteiger en een drijvend vlot, ideaal voor een verkoelende duik. Op de nieuwe oevertribune kun je genieten van de ondergaande zon of van de grote en kleine evenementen die hier elk jaar plaatsvinden. En voor wie dat toch te druk vindt; de Lutkemeerpolder is een zalig buitengebied voor de wandelaar en fietser.

Gevarieerd aanbod

In Tuinstad Osdorp stonden altijd veel corporatiewoningen. Door sloop en nieuwbouw neemt het aanbod koop- en vrije sectorhuurwoningen de laatste jaren toe. Zoals rond het Dijkgraafplein, waar nu ruime appartementen en eengezinswoningen staan. En na een geslaagd experiment met zelfbouwkavels in Geuzenveld, worden die nu hier ook geïntroduceerd.
Ook het gebied rond het Osdorpplein wordt grotendeels vernieuwd. Het horeca- en winkelaanbod wordt gevarieerder en er komen circa 1.300 woningen bij. In het Scheepvaartkwartier is zelfs een gracht gegraven met daaraan zeven nieuwe woontorens.

Bewoners

In Osdorp wonen relatief veel ouderen, vooral richting de Sloterplas. Het zijn vaak bewoners van het eerste uur die dol zijn op hun buurt. Door de vele nieuwbouw komen er ook weer veel jonge gezinnen bij. In vergelijking met de andere tuinsteden wonen er minder mensen van niet-westerse herkomst en meer kinderen en jongeren.

 

Stadsdeel

Na de oorlog werden er ten westen van de ringspoordijk zes ‘tuinsteden’ gebouwd; wijken met vriendelijke laagbouw, voor- en achtertuintjes, winkels, scholen, kerken en groen op loopafstand. Nieuw aan deze aanpak was dat de ontwerpers, Cornelis van Eesteren en Jacoba Mulder, wonen, werken (in de havens) en verkeer zoveel mogelijk gescheiden hielden. Stadsdeel Nieuw-West bestrijkt het hele gebied tussen de Haarlemmerweg in het Noorden en het Nieuwe Meer in het Zuiden en bestaat uit Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp, Slotervaart en Sloten-Nieuw Sloten-De Aker.

Bewoners

Nieuw-West heeft 146.700 inwoners en telt 148 verschillende nationaliteiten. Gemiddeld wonen er veel meer gezinnen, en daarmee ook meer jongeren. Met de woningnood binnen de ring, is Nieuw-West in opmars. Veel studenten en jonge gezinnen kiezen voor het groen en de ruimte. Het zijn vaak die nieuwe bewoners die alle ontwikkelingen in Nieuw-West nauwgezet volgen en zoals in het geval van NiceNieuwWest.nl zelf een buurtsite starten.

Winkels, horeca en cultuur

Een groot aanbod aan winkels vind je aan het Osdorpplein en Plein 40-45. Elk gebied heeft minstens één dagelijkse markt. In theater de Meervaart komen de grote landelijke voorstellingen langs. Sinds kort kun je er ook naar de film. Horeca, broedplaatsen, stadsboeren en festivals die Nieuw-West ontdekken, zetten dit gebied binnen en buiten de ring op de kaart. De Sloterplas was altijd al een bijzonder recreatiegebied voor hardlopers, watersporters en vissers. Met de vernieuwing van de Zuidwestoever, de bouw van een museumpaviljoen en de make-over van café Oostoever is er voor iedereen iets te doen.

Vernieuwing

Rondom de Ringspoorzone komt een hele nieuwe woonwijk. Ook in de bestaande wijken krijgt de verbetering van woningen, de woonomgeving en het winkelaanbod prioriteit. Een bijzonder geslaagd project is de Klusflat Klarenstraat. De particuliere renovatie van deze portiekflat kreeg de Amsterdamse Architectuurprijs.

Ligging

Alle buurten in Nieuw West zijn uitstekend bereikbaar vanaf de A10 en de Haarlemmerweg. De tramlijnen 1, 2, 13 en 17 brengen je snel overal in de stad. Met de NS-stations Sloterdijk en Lelylaan op fietsafstand ben je ook snel de stad uit. Tenslotte is er ook een groot nachtnet dat Nieuw-West verbindt met het centrum en omliggende plaatsen als Zaandam, Uithoorn en IJmuiden.

Kaart

Woningen in de buurt

Parkeren in de buurt