voorang huurders

Zeelandstraat 40-3, Buitenveldert/Zuidas

€ 435.000,- kosten koper Binnenkort in de verkoop
84 m2 , 4 kamers
Zeelandstraat 40-3
Zeelandstraat 40-3 Zeelandstraat 40-3
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement van circa 83 m2 bevindt zich op de derde verdieping en ligt op een zeer gunstige locatie met diverse voorzieningen in de buurt. Deze buurt is een kindvriendelijke wijk met diverse scholen. Het appartement heeft vrij uitzicht en bevindt zich aan een rustige weg. Op het nabij gelegen Gelderlandplein kunt u terecht voor uw boodschappen. Het Amsterdamse Bos maar ook het Amstelpark bevinden zich in de omgeving van dit appartement. Het appartement heeft een balkon op het zuiden, een berging op de begane grond en ook nog een berging boven de woonkamer en de achterste slaapkamer. Deze berging is circa 25 m2 en kan eventueel - met toestemming van de VvE - bij de woning worden betrokken. De wanden zijn alvast behangklaar gemaakt en het plafond hoeft u niet meer te witten want dat is al voor u gedaan. Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Wij zijn op dit moment druk bezig de woning verkoopklaar te maken. Binnenkort starten we met de verkoop.
Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken, we zullen je dan informeren zodra we een bezichtiging kunnen plannen.

Dit betreft een concept brochure. Tijdens de bezichtiging ontvang je  een definitieve brochure.

Indeling De ruime entree bevindt zich in het hart van de woning. Aan de rechterzijde bevinden zich o.a. de keuken, het toilet en de badkamer (voorzien van een douche). De beide slaapkamers liggen aan de linkerzijde van het entree evenals het balkon dat zich uitstrekt over deze twee slaapkamers. Vanuit het entree heb je eveneens toegang tot de voor- en de achterkamer. 

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuid
Buurt Buitenveldert/Zuidas
Adres Zeelandstraat 403
Postcode 1082 BX

Overdracht

Prijs € 435.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 171,80
Status Binnenkort in de verkoop
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat D
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 1 september 2051
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • De zolderkamer van 25 m2 ligt boven de woonkamer en slaapkamer 1 (achterkamer) en is eventueel, met toestemming van de VvE bij de woning te betrekken.
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1961
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In kindvriendelijke wijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht, Nabij het Gelderlandplein; de Zuidas; het Amsterdamse Bos; de RAI, en de Ringweg A10
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamer(s) 3
Gebruikersoppervlakte circa 84 m2
Bruto oppervlakte circa 92 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Portiekflat
Bovenwoning

Overig

Balkon 7 m2
Balkon Ligging Zuid
Berging Berging op zolder
Verwarming CV-installatie uit 2011
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Aluminium
Dubbel glas Volledig

Buurt

Bos en park als buur

Liefhebbers van wandelen en fietsen in het groen, zijn in Buitenveldert helemaal in hun element. Ten eerste is er het Amstelpark, een riant en mooi park dat we te danken hebben aan de Floriade 1972. Door het park rijdt de Amsteltrein, het treintje dat ook nog uit de tijd van de Floriade stamt. Kinderen zijn fan van de Stadsboerderij, de kinderboerderij die pal bij de speeltuin ligt, compleet met geiten, kippen en hangbuikzwijntjes.
In het park is er geregeld de Pure Markt met ambachtelijke biologische producten en delicatessen. Wie doorsteekt via het Amstelpark komt uit bij de Amstel. Midden in Buitenveldert ligt het meer stadse Gijsbrecht van Aemstelpark. Voor wie zin heeft in nog meer natuur: steek vanuit Buitenveldert de Amstelveenseweg over en je staat in het Amsterdamse Bos.

Winkelen met allure

Winkelcentrum Gelderlandplein kreeg een totale make-over. Het winkelcentrum is nu een winkelwalhalla met internationale allure dat zich op de chic, de celebraties, de expats en de succesvolle zakenlui van de Zuidas richt. Winkelcentrum Gelderlandplein is een van de best beoordeelde winkelcentra van Amsterdam.

Volop in ontwikkeling

De Zuidas loopt vanaf de Amstel aan weerszijden van de ringweg A10 tot aan de Schinkel aan de westzijde van Stadsdeel Zuid. Er staan niet alleen kantoorpanden maar en zijn ook veel woningen, in alle prijsklassen. Ook komen er steeds meer restaurants en hippe horecavoorzieningen en het winkelaanbod zal alleen maar groter worden. Tot 2040 komen er in dit deel van Zuid naar schatting 8.000 tot 9.000 woningen bij en wonen er straks naar schatting 15.000 mensen op de Zuidas.

Stadsdeel

Plan Zuid

In het begin van de 20ste eeuw ontwierp architect Berlage het stedenbouwkundig plan voor Amsterdam-Zuid, ook wel Plan Zuid genoemd. Nieuw Zuid kwam tussen 1917 en 1925 tot stand. De Diamantbuurt, de Rivierenbuurt, maar ook de Apollobuurt en de Stadionbuurt maken hier deel van uit. De meeste panden zijn in de karakteristieke Amsterdamse School stijl gebouwd. 

Cultuur, winkelen en uitgaan

Het museumkwartier met het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw is niet alleen het culturele hart van Oud-Zuid, maar van heel Amsterdam en een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land.
De toch al drukbezochte Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de trendy Gerard Doustraat met hun enorm gevarieerde winkel- en horeca-aanbod trekken met de komst van de Noord/Zuidlijn nog meer winkelend publiek. In de PC Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat vind je het neusje van de zalm op shoppinggebied.

Duizenden nieuwe woningen

De Zuidas is de komende jaren de grootste bouwlocatie van Amsterdam. Op de Zuidas wordt volop gebouwd. Dat moet tegen 2020 2.000 nieuwe woningen opleveren. Ook dan zal het bouwen niet stoppen, want er is tot 2040 nog eens ruimte voor maar liefst 8.000 tot 9.000 nieuwe woningen komt. Voor het Havenstraatterrein Schinkelzone staat een gemengd woon-werkgebied gepland met ongeveer 500 woningen. Verder wordt er veel woningbouw verwacht in het Kenniskwartier (bij de VU).

Ligging en bereikbaarheid

Met de trein sta je vanaf de NS stations Amsterdam RAI en Zuid binnen tien tot vijftien minuten op Schiphol. Via station Amsterdam Zuid rijdt de Intercity naar Heerlen, Enschede, Nijmegen, Groningen en Den Haag Centraal. Met de komst van de Noord/Zuidlijn is er via station Zuid een nog betere aansluiting op het openbaar vervoer in de regio en de rest van het land. Naar verwachting zullen er 75.000 reizigers per dag gebruik maken van station Zuid. Via de ring zijn alle delen van Stadsdeel Zuid met eigen vervoer goed bereikbaar. De parkeerdruk is hoog, vooral in De Pijp, Rivierenbuurt en Hoofddorppleinbuurt. De wachttijd voor een parkeervergunning in Stadsdeel Zuid is twee tot zes maanden.

Kaart

Parkeren in de buurt

Overvoorde 7

€ 50.000,- Kosten koper

Persijn

€ 225,-