voorang huurders

Zeelandstraat 48-3, Buitenveldert/Zuidas

€ 495.000,- kosten koper Verkocht onder voorbehoud
135 m2 , 5 kamers
Zeelandstraat 48-3
Zeelandstraat 48-3 Zeelandstraat 48-3 Zeelandstraat 48-3
error_outline

Om het Coronavirus te bestrijden heeft Stadgenoot maatregelen getroffen om contacten met klanten te verminderen. Deze maatregelen staan op stadgenoot.nl/coronanieuws

Omschrijving

Een woning als deze bieden wij niet vaak te koop aan. Dit zeer ruime 5-kamerappartement (135 m²) is een bovenwoning en ligt op de derde en verdieping van een appartementencomplex in Buitenveldert. Je hebt dus geen bovenburen maar wel vrij uitzicht en een winkelcentrum in de buurt. Je woont namelijk vlakbij het Gelderlandplein maar ook vlakbij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos. Ben jij de nieuwe eigenaar van dit appartement? Dan kun je je handen uit de mouwen steken. Het nodige kluswerk moet nog gebeuren waardoor jij de woning helemaal naar je eigen idee kunt inrichten. Het appartement beschikt over 2 balkons en een berging zowel in de woning als op de begane grond. 

Let op: voor deze woning is de voorrangsregeling voor huurders van toepassing.

Sluitingsdatum: woensdag 21 oktober om 12:00 uur.

Indeling  Op de derde verdieping kom je binnen in de hal waar je toegang hebt tot drie kamers, de keuken het toilet en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. De drie kamers beschikken over een vaste kast en twee van de kamers grenzen aan een balkon. Ook de keuken grenst aan één van de balkons. Via de trap in de hal ga je naar de vierde verdieping
vierde verdieping: hier kom je uit op de ruime overloop waar je vervolgens nog 2 slaapkamers en de inpandige berging bereikt. Ook op de begane grond is nog een berging aanwezig

Projectnotaris
Notariskantoor KB-Notarissen 

Voorbehoud
Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen
Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: https://aanbod.stadgenoot.nl/

Voordat je een bod uitbrengt, adviseren wij je de documenten van de VvE bij ons op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar verkoop@stadgenoot.nl

 

Kenmerken

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuid
Buurt Buitenveldert/Zuidas
Adres Zeelandstraat 483
Postcode 1082 BX

Overdracht

Prijs € 495.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 168,19
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 31-08-2051
  • Watermeter aanwezig
  • Berging zowel inpandig als op de begane grond
  • In het NEN-meetrapport zijn de overloop en de berging op de vierde verdieping als gebruiksoppervlakte meegerekend. De afwerking van deze ruimten is echter minder. Wel voldoet de verdieping voldoet aan de eisen om als woonruimte te kwalificeren. Er is voldoende hoogte en daglicht. De overloop moet als doorgang worden gebruikt om de slaapkamers te bereiken. De berging kan als inloopkast / kamer gebruikt worden en is niet uitsluitend als berging te gebruiken.
  • Bouwstroomaansluiting gerealiseerd. Koper dient zelf de elektrische installatie te vernieuwen. 
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het saneringsplichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1961
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan rustige weg, In kindvriendelijke wijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamer(s) 4
Gebruikersoppervlakte circa 135 m2
Bruto oppervlakte circa 196 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
4e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Maisonnette
Bovenwoning

Overig

Balkon 3 m2
Balkon Ligging Zuid
Balkon 4 m2
Balkon Ligging Noord
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2013
Vloerkwaliteit Kaal
Materiaal kozijnen Hout
Aluminium
Dubbel glas Gedeeltelijk

Buurt

Bos en park als buur

Liefhebbers van wandelen en fietsen in het groen, zijn in Buitenveldert helemaal in hun element. Ten eerste is er het Amstelpark, een riant en mooi park dat we te danken hebben aan de Floriade 1972. Door het park rijdt de Amsteltrein, het treintje dat ook nog uit de tijd van de Floriade stamt. Kinderen zijn fan van de Stadsboerderij, de kinderboerderij die pal bij de speeltuin ligt, compleet met geiten, kippen en hangbuikzwijntjes.
In het park is er geregeld de Pure Markt met ambachtelijke biologische producten en delicatessen. Wie doorsteekt via het Amstelpark komt uit bij de Amstel. Midden in Buitenveldert ligt het meer stadse Gijsbrecht van Aemstelpark. Voor wie zin heeft in nog meer natuur: steek vanuit Buitenveldert de Amstelveenseweg over en je staat in het Amsterdamse Bos.

Winkelen met allure

Winkelcentrum Gelderlandplein kreeg een totale make-over. Het winkelcentrum is nu een winkelwalhalla met internationale allure dat zich op de chic, de celebraties, de expats en de succesvolle zakenlui van de Zuidas richt. Winkelcentrum Gelderlandplein is een van de best beoordeelde winkelcentra van Amsterdam.

Volop in ontwikkeling

De Zuidas loopt vanaf de Amstel aan weerszijden van de ringweg A10 tot aan de Schinkel aan de westzijde van Stadsdeel Zuid. 78% van de bewoners van de Zuidas heeft een migratieachtergrond. Ze komen uit Groot-Brittannië, Verenigde Staten , Rusland, China, Japan en India. Maar dat zal veranderen. De ene na de andere woontoren wordt momenteel opgeleverd. Dankzij de nieuwe woningen op de Zuidas zullen ook Amsterdammers zich op de Zuidas vestigen. Er komen steeds meer restaurants en hippe horecavoorzieningen en het winkelaanbod zal alleen maar groter worden. Tot 2040 komen er in dit deel van Zuid naar schatting 8.000 tot 9.000 woningen bij en wonen er straks naar schatting 15.000 mensen op de Zuidas.

Stadsdeel

Plan Zuid

In het begin van de 20ste eeuw ontwierp architect Berlage het stedenbouwkundig plan voor Amsterdam-Zuid, ook wel Plan Zuid genoemd. Nieuw Zuid kwam tussen 1917 en 1925 tot stand. De Diamantbuurt, de Rivierenbuurt, maar ook de Apollobuurt en de Stadionbuurt maken hier deel van uit. De meeste panden zijn in de karakteristieke Amsterdamse School stijl gebouwd. En dat schept rust en eenheid in deze buurten.

Cultuur, winkelen en uitgaan

Het museumkwartier met het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw is niet alleen het culturele hart van Oud-Zuid, maar van heel Amsterdam en een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land.
De toch al drukbezochte Albert Cuypmarkt, Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de trendy Gerard Doustraat met hun enorm gevarieerde winkel- en horeca-aanbod trekken met de komst van de Noord/Zuidlijn nog meer winkelend publiek. In de PC Hooftstraat, Beethovenstraat en Cornelis Schuytstraat vind je het neusje van de zalm op shoppinggebied.

Duizenden nieuwe woningen

De Zuidas is de komende jaren de grootste bouwlocatie van Amsterdam. Op de Zuidas wordt volop gebouwd. Dat moet tegen 2020 2.000 nieuwe woningen opleveren. Ook dan zal het bouwen niet stoppen, want er is tot 2040 nog eens ruimte voor maar liefst 8.000 tot 9.000 nieuwe woningen komt. Voor het Havenstraatterrein Schinkelzone staat een gemengd woon-werkgebied gepland met ongeveer 500 woningen. Verder wordt er veel woningbouw verwacht in het Kenniskwartier (bij de VU).

Ligging en bereikbaarheid

Met de trein sta je vanaf de NS stations Amsterdam RAI en Zuid binnen tien tot vijftien minuten op Schiphol. Via station Amsterdam Zuid rijdt de Intercity naar Heerlen, Enschede, Nijmegen, Groningen en Den Haag Centraal. Met de komst van de Noord/Zuidlijn is er via station Zuid een nog betere aansluiting op het openbaar vervoer in de regio en de rest van het land. Naar verwachting zullen er 75.000 reizigers per dag gebruik maken van station Zuid. Via de ring zijn alle delen van Stadsdeel Zuid met eigen vervoer goed bereikbaar. De parkeerdruk is hoog, vooral in De Pijp, Rivierenbuurt en Hoofddorppleinbuurt. De wachttijd voor een parkeervergunning in Stadsdeel Zuid is twee tot zes maanden.

Kaart

Parkeren in de buurt

Persijn

€ 225,-