Flexibel huren

Huren bij Stadgenoot

Heb je een auto, maar geen parkeervergunning? Ben je op zoek naar een stallingsplek voor je oldtimer of motor? Stadgenoot heeft ruim 2200 parkeerplaatsen verspreid over heel Amsterdam. In garageboxen, op open terrein en in overdekte parkeergarages. Kortom, voor iedere wens een passende parkeeroplossing.

Parkeeraanbod

Kijk eens op ons volledig overzicht.

Direct beschikbaar

De wachttijd voor een parkeervergunning in Amsterdam is vaak maanden, soms wel jaren. Huur je bij Stadgenoot dan kun je per direct je auto kwijt.

Benieuwd of we een parkeerplek bij jou in de buurt hebben?

Ook op www.indebuurtparkeren.nl vind je al onze plekken terug. Bovendien kun je op de interactieve kaart meteen zien hoe ver het fietsen is van jouw huis naar de parkeerplaats van jouw keuze.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 03-07-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk