Flexibel huren

Contract opzeggen

Houd hierbij rekening met je contractperiode en één kalendermaand opzegtermijn. 

Nadat wij je opzegging hebben vewerkt, ontvang je van ons de bevestiging van de opzegging met de definitieve einddatum. Voor het eind van de huurovereenkomst lever je de sleutels en handzenders in bij de balie van Stadgenot (Sarphatistraat 370, op werkdagen geopend tussen 9.00-17.00uur). Wij maken vervolgens een eindfactuur op. Een garagebox of parkeerplaats moet altijd leeg en bezemschoon opgeleverd worden.

Let op: als je de huurovereenkomst beëindigd en je besluit na een paar maanden of een jaar toch weer een parkeerplaats bij Stadgenoot te willen huren, dan gelden altijd de actuele tarieven en voorwaarden. 
Let op: als je de sleutels en zenders na de einddatum inlevert, zullen die dagen in rekening worden gebracht.

Op de website van Stadgenoot kun je inloggen en je huur opzeggen. Vul postcode en huisnummer in. Let op: bij toevoeging de code PP invullen. Mocht het niet lukken, stuur dan even een mail naar parkeerplaats@stadgenoot.nl  

Ga naar het opzegformulier.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 09-08-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk