Contract opzeggen

Heb je een parkeerplaats of garagebox? Dan kun je deze opzeggen door een e-mail te sturen. In je huurovereenkomst vind je de opzegtermijn die met je is afgesproken. Meestal is dit 1 kalendermaand. Je kunt mailen naar: parkeerplaats@stadgenoot.nl.

  • Huur je de parkeerplaats samen met je woning (1 huurovereenkomst) dan kun je 1 opzegformulier gebruiken: Direct de huur opzeggen. Voor de woning en de parkeerplek samen geldt dezelfde einddatum.
  • Huur je een aparte parkeerplaats of garagebox? Dan zal de huurovereenkomst ook apart moeten worden opgezegd. De einddatum van de woning en de parkeerplaats of garagebox kan hierdoor verschillen. Voor het opzeggen van de huur van je woning kun je het opzegformulier gebruiken: Direct de huur opzeggen. Voor het opzeggen van de huur van je parkeerplaats of garagebox kun je een mail sturen naar: parkeerplaats@stadgenoot.nl.

Na je opzegging ontvang je van ons de bevestiging met de definitieve einddatum. Lever voor de einddatum van de huurovereenkomst de sleutels en handzenders in op ons kantoor.

Hoe je dit kunt doen lees je in de bevestigingsbrief. Wij maken dan zo snel mogelijk een eindafrekening. Lever je parkeerplaats of garagebox leeg en bezemschoon op.