Flexibel huren

Huurder voordragen, tenaamstellingswijziging of indeplaatsstelling

Nieuwe huurder voordragen

Wil je de huur voor je parkeerplaats opzeggen, maar je kent iemand anders die de parkeerplaats wil huren? Dan kun je dat aangeven als je je contract opzegt. Vermeld de naam en het emailadres van de opvolgend huurder in de opzegging, zodat wij contact op kunnen nemen met de opvolgend huurder. De overeenkomst die jij met ons hebt afgesloten wordt niet overgedragen - we stellen een nieuw contract op.

Tenaamstellingswijziging

Als je bijvoorbeeld bedrijfsmatig een overeenkomst bent aangegaan en de bedrijfsnaam wijzigt, kunt je bij ons een aanvraag tot een zogenaamde tenaamstellingswijziging indienen.  Dit is ook het geval indien je bijvoorbeeld gaat trouwen en je achternaam daardoor wijzigt.  Stuur een mail naar parkeerplaats@stadgenoot .nl en wij informeren je over de procedure. De kosten voor de wijziging bedragen € 37,50 ex. btw.

Indeplaatsstelling

Stel, je hebt een parkeerplaats particulier gehuurd, maar je wilt hem toch liever bedrijfsmatig huren. Dien in dat geval een aanvraag tot indeplaatsstelling in door een mail te sturen naar parkeerplaats@stadgenoot.nl. Wij informeren je vervolgens over de procedure. De kosten voor de indeplaatsstelling bedragen € 37,50 excl. btw.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-06-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk