Flexibel huren

Storing toegangssysteem

Als je de parkeergelegenheid wilt betreden of verlaten en je constateert dat het toegangssysteem defect is, kun je dit melden bij de klantenservice van Stadgenoot (020 511 8000). Soms staat bij het toegangssysteem aangegeven waar je een storing kan melden. In dat geval graag de melding maken bij die betreffende aangegeven partij.

Als de parkeervoorziening binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) valt, dan zorgt de technisch beheerder ervoor dat de storing zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Het kan zijn dat er onderdelen moeten worden besteld om de reparatie uit te kunnen voeren. In dat geval kan een reparatie helaas langer op zich laten wachten. De VvE maakt vaak door middel van een brief in de parkeergelegenheid kenbaar wanneer ze verwacht dat de reparatie gereed is.

Omdat Stadgenoot bij veel parkeergelegenheden te maken heeft met een VvE, heeft Stadgenoot in die gevallen geen invloed op de snelheid waarmee bijvoorbeeld het toegangssysteem kan worden gerepareerd. Wij zijn hierin afhankelijk van het handelen van de VvE. We vragen om je begrip hiervoor.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de status van een toegangssysteem dat in storing staat, stuur dan een e-mail naar parkeerplaats@stadgenoot.nl. Dan informeren wij bij de VvE en geven je vervolgens een terugkoppeling over de status van de reparatie.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-06-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk