Flexibel huren

Ik wil een parkeerplaats huren

Een parkeerplaats huren bij Stadgenoot is heel eenvoudig. In vier stappen van aanvraag tot eigen parkeerplek:

 1. Reageer op de parkeerplaats van jouw keuze.
 2. Je ontvangt van ons een aanbod per e-mail.
 3. Je stuurt ons je gegevens per e-mail, wij stellen een huurovereenkomst op. (1 week verwerkingstijd)
 4. Vanaf de ingangsdatum kun je de toegangspas ophalen bij onze Klantenservice

Naast de maandelijkse huurprijs betaal je aanvullende kosten, zoals BTW en een borg. We hebben deze in het linkermenu voor je op een rij gezet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Let op: 

 • De huurovereenkomst wordt niet per post verstuurd, maar moet worden ondertekend bij de balie van Stadgenoot. je vindt hier een voorbeeld om eerst rustig door te lezen;
 • Er wordt pas een parkeerplaats voor je gereserveerd op het moment dat je de gegevens hebt aangeleverd om een huurovereenkomst aan te gaan. Als we je dus een huuraanbod versturen is er dus nog geen parkeerplaats gereserveerd;
 • Om fraude te voorkomen geven we uitsluitend één toegangsmiddel per gehuurde parkeerplaats;  
 • Helaas is het niet mogelijk om een parkeergarage te bezichtigen;
 • De afmetingen van garageboxen zijn ca. 17m2, maar kunnen enigszins verschillen;
 • Vanaf de ingangsdatum van je huurovereenkomst heb je één week de tijd om de huurovereenkomst te komen ondertekenen. Mocht je op een later moment de overeenkomst komen ondertekenen dat de ingangsdatum, dan wordt de ingangsdatum niet aangepast, immers de ingangsdatum is de datum die we overeen zijn gekomen.
 • Het is niet toegestaan spullen op de parkeerplaats op te slaan (vb. winterbanden, je fiets, kap van cabrio). De parkeerplaats is alleen bestemd voor het parkeren van je auto/ motor.
 • We verhuren alleen parkeerplaatsen aan personen die zijn ingeschreven in Nederland in de Basisregistratie Personen (BRP).

Direct al het aanbod zien? Kijk eens op ons volledige overzicht van advertenties.  Je kunt reageren via de rode contactbutton. Deze vind je rechtsboven.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 04-01-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk