Flexibel huren

Elektra en water garagebox

Stadgenoot verhuurt garageboxen casco, zonder elektra of water. Toch kan het zijn dat er al een aansluiting voor een van beide aanwezig is. Dat heeft dan wellicht een voorgaande huurder aangebracht. Stadgenoot draagt geen zorg voor deze aansluitingen. Stadgenoot is dan ook niet op de hoogte van de status van de betreffende aansluiting. Het kan dus zijn dat er een meter met bijbehorende meterstanden aanwezig is, maar dat het elektra of water toch om een bepaalde reden is afgesloten. Stadgenoot zal de aansluitkosten in dat geval niet voldoen, omdat we de garagebox casco/ zonder elektra verhuren.

Elektriciteit

Als je een garagebox huurt bij Stadgenoot, er is een elektrameter aanwezig in de garagebox en  je wilt elektriciteit gebruiken, dan moet je je aanmelden bij een energieleverancier. Als je géén gebruik wilt maken van elektriciteit, maar er is wél een elektrameter aanwezig, laat deze dan altijd verwijderen (op eigen kosten). Doe je dit niet, dan moet je alsnog betalen voor vastrecht. Dit zijn kosten voor de huur van de meter en het onderhoud van het energienetwerk. Wellicht ten overvloede maar Stadgenoot is niet verantwoordelijk voor een aanwezige elektra-aansluiting, omdat ze de garagebox casco verhuurt. 
Ga voor meer info naar www.mijnaansluitingen.nl.

Indien er geen elektrameter in de garagebox aanwezig is, maar je wel graag gebruik zou willen maken van elektra, dan kun je contact opnemen met een energieleverancier en op eigen kosten een meter laten plaatsen. Hou er rekening mee dat de kosten voor het aanbrengen van een elektrameter aanzienlijk kunnen zijn.

Water

Als je gebruik wilt maken van water, neem dan contact op met Waternet. Wil je geen water gebruiken, maar heeft de box wel een wateraansluiting? Bel ook dan met Waternet. Zij zijn te bereiken op het nummer 020 - 608 66 00.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-06-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk