Flexibel huren

Servicekosten

Naast de huur van de parkeerplaats betaal je servicekosten. Bijvoorbeeld voor licht en elektra in de algemene ruimtes.

Je betaalt alleen de servicekosten die wij met elkaar hebben afgesproken. Deze vind je terug in de huurovereenkomst.

Als je bijvoorbeeld servicekosten betaalt voor 'schoonmaak' dan betekent het dat de Vereniging van Eigenaren (VvE) een schoonmaakcontract heeft afgesloten. Dit contract verschilt per VvE en dus per garage. Het kan dus zijn dat in jouw garage 1x per jaar wordt schoongemaakt en in een andere garage 2x per jaar. Hoe vaker er wordt schoongemaakt, hoe hoger het servicekostenbedrag.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-06-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk