Flexibel huren

Waarborgsom

Parkeerplaats

Huur je een parkeerplaats, dan ontvang je van ons een zender waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage. Hiervoor betaal je een borg van €100. Deze krijg je weer terug als je hem inlevert. Als je de parkeerzender kwijtraakt, krijg je tegen betaling van €100,- incl. BTW een nieuwe zender. Dit zijn productie- en adnministratiekosten.

Garagebox

Als je een garagebox huurt, bedraagt de borg één maand huur. Wanneer de huur van de parkeerplaats/garagebox wordt beëindigd, wordt de waarborgsom teruggestort.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-06-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk