Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Huren bij Stadgenoot

Naast sociale huurwoningen heeft Stadgenoot ook aanbod in de vrije sector. Deze hebben een huur vanaf € 720,-. Bij ons betaal je geen bemiddelingskosten, de woningen zijn op korte termijn beschikbaar en een nieuw huurcontract kan op elke werkdag van de maand ingaan. Je woont dus in no time op de plek van je wensen.

Dynamiek op de woningmarkt

Wij willen de beweging op de woningmarkt bevorderen. We doen dit onder andere door onze huurders van sociale woningen voorrang te geven als zij naar een vrije sector huurwoning willen verhuizen. Je vindt hier een overzicht van alle voorrangsregelingen.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 19-04-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk