Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Huren met je vrienden (Friends-contract) gestopt

Stadgenoot is gestopt met verhuren aan vrienden. Sinds januari 2017 gelden in Amsterdam nieuwe regels voor woningdelen (o.a. huren met je vrienden). De Gemeente Amsterdam wil namelijk voorkomen dat er teveel mensen op één adres wonen die daardoor overlast veroorzaken voor omwonenden en de buurt. Inmiddels handhaaft de gemeente deze regels en zijn de eerste boetes aan verhuurders uitgedeeld.

Voor Stadgenoot betekenen de regels rond woningdelen dat onze Friendscontracten in de huidige vorm helaas niet meer mogen en dus ook niet meer afgesloten kunnen worden. We gaan onderzoeken of en hoe we contracten voor twee of meer vrienden in de toekomst wel weer kunnen inzetten. Bestaande Friendscontracten blijven vooralsnog gewoon bestaan. Op deze contracten zijn voordrachten en bewonerswisselingen toegestaan, als deze passend zijn.

 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 31-07-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk