Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Huren met je vrienden (Friendscontract) gestopt

Sinds januari 2017 gelden in Amsterdam nieuwe regels voor woningdelen. De gemeente wil namelijk voorkomen dat er teveel mensen op één adres wonen en zo overlast kunnen veroorzaken voor omwonenden en de buurt.

Voor Stadgenoot betekenen deze nieuwe regels dat onze ‘Friendscontracten’ in de huidige vorm helaas niet meer afgesloten kunnen worden. Dat houdt in dat nieuwe contracten voor twee of meer vrienden niet meer mogelijk zijn. Bestaande Friendscontracten blijven gewoon bestaan. Op deze contracten zijn in sommige gevallen bewonerswisselingen toegestaan. Stadgenoot bekijkt samen met jou of een wisseling van huurder passend is.

 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-11-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk