Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Profiel aanpassen

Stadgenoot vindt graag de perfecte match tussen vraag en aanbod. Daarom hebben we ons zoeksysteem aangepast.

In je huurprofiel vind je nu 4 nieuwe zoekvelden:

  • Gezamenlijk jaarinkomen
  • Aantal personen huishouden
  • Aantal kinderen huishouden
  • Wel/geen huurder Stadgenoot

Dit laatste veld vind je onder ‘persoonsgegevens’. Hier kun je ook aangeven of je een (sociale) huurwoning achterlaat. Deze velden zijn vanaf nu verplicht. Daarom moet je je gegevens updaten. Zo voorkomen we teleurstellingen en vinden we sneller de woning die bij jouw situatie past. Bovendien krijgen huurders die een woning van Stadgenoot achterlaten voorrang. Het is dus van belang om dit in je profiel aan te geven. Pas daarom nu meteen je account aan. 

Als de genoemde 4 verplichte velden niet zijn ingevuld, word je zoekprofiel in december 2019 automatisch verwijderd.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-11-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk