Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Vrijesectorcontract

Als je een vrijesectorwoning gaat huren bij Stadgenoot, krijg je natuurlijk ook te maken met een aantal zaken waar je even goed voor moet gaan zitten. Zoals de Algemene Voorwaarden Woonruimte, het tekenen van een huurovereenkomst en de mogelijkheid om een serviceabonnement af te sluiten. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees ze rustig door, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een woning huren

Voorbeeld Huurovereenkomst Vrije Sector (Nederlands) 

Example of decontrolled tenancy agreement (Engelstalige versie) 

Documenten kandidaat-huurder

Serviceabonnement

Lees meer over het Serviceabonnement. 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 01-08-2019

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

aanbod.stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk