Nieuwbouw & Renovatie

Stadgenoot is een woningcorporatie die niet alleen woningen verhuurt, maar ook vastgoedprojecten ontwikkelt om vervolgens te verkopen of weer te verhuren. Het gaat hierbij om nieuwbouw en grootscheepse renovatie van woningen en bedrijfsruimtes.

Mijn Noord

De inschrijving op Mijn Noord is gesloten.

Op de start verkoop van de 61 woningen Mijn Noord is overweldigend gereageerd.
De woningen zijn inmiddels toegewezen aan de voorrangskandidaten en potentiële kopers die zijn uitgenodigd voor een verkoopgesprek, een financieringsgesprek en een bezoek aan de modelwoning. Wij verwachten dat we daarmee alle 61 huizen onder optie hebben.

Heb je je ook ingeschreven en en heb je geen woning toegewezen gekregen dan sta je op onze reservelijst. In principe heb je dan nog steeds kans op een huis. Het kan zijn dat er een geïnteresseerde afvalt en je alsnog in aanmerking komt.

Veel interesse
Omdat er zoveel interesse is kunnen we je niet allemaal persoonlijk te woord staan. Daarom word je op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven. Als er een huis vrij komt krijg je daar bericht van en word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 

 

 

 

 

 


Werf Acht is een nieuwbouwproject GELEGEN OP EIGEN GROND midden in Amsterdam.

Op het stoere en centraal gelegen Oostenburg gaan binnenkort 10 studio’s, 12 twee-kamer appartementen en 4 maisonnettes
met 2 of 3 slaapkamers in de verkoop. In totaal 26 koopwoningen. De woonoppervlaktes variëren van ca. 37 m2 tot ca. 126 m2.
De v.o.n. prijzen zijn vanaf € 305.000,-- 

Alle informatie is terug te lezen op www.werfacht.nl 
Hier kun je ook je interesse kenbaar maken, zodat je op de hoogte wordt gehouden. 

 

The David
Zit er tussen het aanbod van Stadgenoot niets van je gading? Syntrus Achmea Real Estate & Finance is op 4 juni gestart met de verhuur van appartementen in Amsterdam Nieuw-West Zuid in het Schinkelkwartier. Het appartementencomplex is een transformatie van een voormalig kantoorpand met appartementen vanaf 860 tot 1640 euro per maand. Huurders die een sociale huurwoning achterlaten krijgen voorrang.

Alle informatie kun je vinden op https://www.hureninthedavid.nl/over/#facts